Vesti

AVRIL LAVIGNE U DUHU SVOJIH POČETAKA

today2. mart 2022.

Background

Avril Lavigne je upravo objavila sedmi studijski album „Love Sux“!

Kanadska pank rok heroina je krajem prošle godine potpisala za lejbl DTA čiji je osnivač Travis Barker bubnjar grupe Blink-182, pa nije čudno da se vraća korenima i zvuku njena dva prva albuma „Let Go“ (2002) i „Under My Skin“ (2004).

Nove pesme su ispunjene jakim rifovima, upečatljivim melodijama i pesmama koje govore o propalim ljubavima i snazi koja se u nekom trenutku, nakon raskida, vrati.

Izlazak albuma najavili su singlovi „Bite Me“ i „Love It When You Hate Me“. Oni su jasno definisali atmosferu budućeg albuma koji je od početka do kraja punokrvno pank-rok izdanje. Avrile Lavigne je na albumu „Love Sux“ ostvarila saradnju sa reperom Machine Gun Kellyjem, R&B pevačem Blackbearom i Marko Hoppusom iz benda Blink-182.

Ovakav zvuk i povratak pank rok-u dočekan je sa oduševljenjem, a ineresovanje za muziku Avrile Lavigne je ispostavilo se, intenzivno kao i na njenim zlatnim počecima.

FOTO: Cover albuma, promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

DAVE GROHL I LIAM GALAGER IZBACILI ZAJEDNIČKU PESMU!

Dave Grohl (Foo Fighters) i Liam Galager su udružili svoje autorske snage i ljubav prema rock'n'roll-u u pesmi "Everything Electric". Dave je, normalno, svirao bubnjeve, a Liam je napisao ovaj prvi singl sa albuma "C'mon You Know"  koji stiže 25. maja. Smatrajući Liam Galager-a poslednjom preostalom rock zvezdom današnjice, Dave Grohl je u nedavnom intervjuu za NME rekao da mu je drago da je došlo do saradnje. Izgleda da okean […]

today28. februar 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA