Vesti

AUTORI POŽURITE! JOŠ NEKOLIKO DANA TRAJU PRIJAVE ZA BARF12!

today24. oktobar 2023.

Background

Udruženje rok muzičara Srbije (URMUS), organizator Beogradskog autorskog
rok festivala, podseća bendove/autore da prijave za dvanaesto izdanjefestivala traju do utorka, 31. oktobra!

 

Prijava bendova/autora za festival BARF12 počela je 1. oktobra i traje do 31. oktobra 2023. Po završetku prijava, komisija sačinjena od renomiranih članova URMUS-a odabraće 6 finalista koji će nastupiti na finalnoj večeri festivala. Finalno veče festivala biće održano 26. novembra u sali Amerikana Doma omladine Beograda kada će bendovi/autori finalisti imati priliku da uz najbolju produkciju prezentuju svoje pesme.

 

FOTO: BARF12 promo

 

Bendovi/autori se na BARF12 prijavljuju sa po 3 autorske pesme, koje nisu objavljivane na nekom od nosača zvuka ili kao digitalno izdanje. Prethodni učesnici festivala mogu se ponovo prijaviti, ali sa novim autorskim pesmama! Pobednike festivala očekuju vredne novčane nagrade: prvoplasirani bend/autor osvaja 80.000 RSD, a drugoplasirani 50.000 RSD. Pobednik po glasovima publike dobija snimanja singla u studiju MAŠINA 23 i nastup na Zaječarskoj gitarijadi 2024. godine. Pored novčanih nagrada, pobednike i finaliste očekuju i druge vredne nagrade. Diskografska kuća Multimedia Music, pored medijske podrške, za pobednika festivala obezbeđuje snimanje i objavljivanje digitalnog singla, a u saradnji sa Multimedia Music biće objavljena i kompilacija pesama odabranih bendova sa ovogodišnjeg BARF-a. Nastavlja se i uspešna saradnja sa Bunt Rok festivalom, te ćemo ovogodišnjeg pobednika BARF-a gledati u njihovom narednom izdanju. Kompletan festival se snima audio i video, tako da će nastupi svih finalista biti objavljeni na zvaničnom YouTube kanalu festivala. Svi bubnjari tradicionalno dobijaju po komplet palica našeg stalnog sponzora firme STUNNER. Možemo očekivati još mnogo drugih vrednih nagrada, a URMUS kao organizator festivala nastoji da uveća nagradni fond do održavanja finalne večeri.

 

Više informacija o uslovima učešća, nagradama kao i formular za prijavu pronađite na http://urmus.rs/.

 

Bendovi i autori koji žele da se prijave na festival BARF12 mogu to učiniti do 31. oktobra 2023. godine na linku

 

Pobednici BARF11, Cardinal Point:

 

 

 

COVER PHOTO: BARF12 promo

Written by: Nikola Kalinov

Previous post

Vesti

DETOUR DONOSI POSLASTICU X 3: NOVI SINGL, SPOT I VINIL!

Omiljeni Detour uspešnu godinu u kojoj su ostvarili odličan plasman na Dori i objavili hvaljeni album ,,Master Blaster", koji je popratila opsežna regionalna turneja, završava u velikom stilu. Detour svoju publiku časti trostrukom poslasticom - novim singlom, spotom ,,Imaš sebe" i vinilnim izdanjem albuma! "Imaš sebe" je poslednji singl sa albuma ,,Master Blaster", a reč je o pesmi koja govori o: ,,preko potrebnoj ljubavi prema samom sebi, ideji da je […]

today23. oktobar 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA