Vesti

ARTAN, MIKI I NEBOJŠA U SUBBEERNOM CENTRU!

today8. septembar 2021.

Background

Posle skoro dve godine SubBeerni Centar otvara vrata svog muzičkog i pivskog sveta jedinstvenim koncertom ,,Artan, Miki i Nebojša“!

SubBeeranje 2021 započinje trostrukom koncertnom atrakcijom:

u petak, 17. septembra, sa početkom u 20h u SubBeernom Centru nastupiće Artan Lili, Straight Mickey and the Boyz i Kanda Kodža i Nebojša.

Festivalska atmosfera koja se očekuje u podzemlju Cetinjske 15 nije jedina posebnost nove sezone.

SubBeerni Centar je smešten u industrijskom objektu iz 1892. godine i nekada je bio deo kompleksa Bajlonijeve pivare. Poštujući nasleđe 2017. godine je renoviran u impresivnom industrijskom stilu i postao je najveća pivnica u zemlji, ali i centar najvažnijih kulturnih i koncertnih dešavanja.

U tom duhu i kreće nova sezona, SubBeeranje 2021: trostrukim koncertom dobro nam poznatih i omiljenih beogradskih bendova(Artan Lili, Straight Mickey and the Boyz i Kanda Kodža i Nebojša), ali i otkrivanjem do sada neviđenih odaja ovog posebnog prostora u srcu Beograda!

,,Ako ste mislili da ste videli sve kutke SubBeernog Centra – niste još, ali hoćete u petak, 17. septembra, a Artan, Miki i Nebojša biće tu da taj dan učine nezaboravnim“, poručuju iz SubBeernog Centra.

FOTO: Romana Slačala

FOTO POSTER: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

SOUNDTRACK ZA FILM KOJI NIJE SNIMLJEN!?

Premijera „Soundtrack za film koji nije snimljen“ je na Salašu 137, a slike se razvijaju u mašti gledaoca! Mesecima slušamo pesmu „Obrnuti red stvari“, upravo ona nas uvodi u muzičko–poetsku street movie doživljaj „Soundtrack za film koji nije snimljen“, Radio Teatra iz Zagreba, koja će svoju novosadsku, ali i srpsku premijeru imati u utorak, 14. septembra u 20 časova u prelepom ambijentu Salaša 137. https://www.youtube.com/watch?v=F4eLadbg_l0 Ovaj pozorišno–radijski dijalog se sastoji od poetskih, proznih i muzičkih zapisa nastalih kao dijaloška razmena […]

today7. septembar 2021.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA