Vesti

ARTAN LILI FEAT JUICE SA NOVOM PESMOM: ,,GELER“!

today25. mart 2022.

Background

,,Geler” je ime novog singla i spota grupe Artan Lili. Gost u pesmi je doajen hip-hopa Ivan Ivanović Juice.

Nakon pesme ,,Rokenrol posle rokenrola“, koju su snimili sa Zoranom Kostićem Canetom iz Partibrejkersa, ovo je druga pesma koju su realizovali u saradnji sa kolegama sa scene.

Radio Beograd 202, Radio Beograd 1 i RTS Rokenroler su juče premijerno emitovali novi singl grupe Artan Lili ,,Geler“, a televizijska premijera pesme i video spota je bila juče na kanalima RTS3, RTS1 i RTS Muzika.

,,Geler“ je druga pesma koju je bend realizovao u saradnji sa kolegama sa scene.

,,Uradili smo ponovo nešto neočekivano. Ovo je drugi, od pet novih singlova koje ćemo napraviti sa ekipom sa scene! Mogu samo da kažem da je saradnja sa Đusom bila izuzetna, kad čujete pesmu biće jasno da smo i on i mi- „ostavili srce na terenu“. Takođe mislim da je vrlo važan taj antiratni naboj, koji je adekvatno prenet- i muzikom i slikom. Osetili smo snažnu potrebu da se izrazimo na ovakav način i verujemo da smo u tome uspeli.” , otkriva frontmen grupe Bojan Slačala.

Spot je delo režisera Danila Cekovića, ,,starog“ saradnika grupe, poznatog po spotovima za pesme „D.E.P.R.A.“ i „Maca“.

Audio produkciju potpisuju Nikola Vranjković, Ivan Petrović i Marko Benini.

Inače, ovo je sedmi singl sa predstojećeg, trećeg studijskog albuma (“III”) , koji će kao i prva dva objaviti kao zajedničko izdanje PGP RTS i Kroacija rekords.

Ostale pesme i spotove sa gostima, grupa Artan Lili će uskoro predstaviti.

A kao uvertira za bogato koncertno leto, biće predstojeći nastupi grupe Artan Lili – u Novom Sadu 31. marta i 8.aprila u Užicu.

FOTO: Nemanja Andrejević

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

PATENT PORUČUJE ,,BUDI HEROJ“!

Nakon singla ,,Zato sam ljut” pank grupa Patent objavila je novi singl, ,,Budi Heroj” ! Autor teksta i muzike je frontmen grupe Pavle Mitrović, dok aranžmane potpisuje bend. O pesmi ekipa Patenta kaže: „Volja, želja,nadahnuće... Teško jeste i nije uvek kako ti hoćeš! Tako je, možda tako i mora?! Ko zna zašto je to baš tada tu nešto što ne bi trebalo da jeste?! Ali sve to ti daje podstrek […]

today25. mart 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA