Vesti

Art Battle® UMETNIČKA BITKA U TRI ČINA!

today19. septembra 2023.

Background

Art Battle® performans u slikanju uživo – 22. septembra u velikoj sali SKC-a

 

Internacionalni performans, pod nazivom Art Battle® održava se u preko 50 gradova na svetu, a sada i u Beogradu, u velikoj Sali Studentskog kulturnog centra 22.septembra od 19 časova. Ovaj jedinstven događaj je nastao u Torontu, idejom da se promovišu lokalni umetnici na globalnom nivou, kao i da se ljudima približi jedan od najlepših oblika stvaranja kroz interaktivnu igru publike i umetnika. 12 umetnika uz muziku slikaju uživo u tri čina od po 20 minuta! U međuvremenu, publika može da glasa i licitira za svog favorita na licu mesta preko zvanične Art Battle® aplikacije. Pobednik se kvalifikuje za državno i svetsko prvenstvo.

 

FOTO: Art Battle® promo

 

Nastupaju: Marina Flegarić, Mila Lazarević, Pavel Astrakhov, Ivana Stojiljković, Aleksandra Mećava, Strahinja Milenković, Sofija Obradović, Jovana Pavlović, Margareta Kutlešić, Ivana Dakić, Ivona Miletić i Ivana Popović. Specijalni gost na događaju biće body artist i illustrator Ivan Nastić koji će slikati uživo na modelu (18+).

 

Karte se mogu nabaviti na ulazu ili online. Kupovinom karte online uz promo kod AB22923 imate popust od 20% https://tickets.rs/event/art_battle_7789. Za studente uz važeći Index ulaz je 500 rsd.

 

 

FOTO COVER, VIDEO / Art Battle® promo

Written by: Nikola Kalinov

Previous post

Vesti

,,DEVOJKO MALA“, NAJDRAŽA PESMA MNOGIH GENERACIJA, U IZVOĐENJU MIJE NOVAK

Mija Novak akademski je obrazovana muzičarka iz Slovenije, a svoj talent odlučila je podeliti sa publikom izvodeći seriju urbanih obrada ex-Yu pesama. Tako smo Miju mogli čuti već u obradi hita 'Jutro' Vlade Kreslina, jednog od najcjenjenijih regionalnih kantautora, a pesma koja će nam obežiti ovo leto obrada je pesme 'Devojko mala' . 'Devojko mala' pesma je koju je na stihove Božidara Timotijevića sastavio Darko Kraljić, a 1960. godine snimio […]

today18. septembra 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA