Vesti

ANTIEVROVIZIJSKI KONCERT I 15. RODJENDAN MORTAL KOMBATA NA BEOGRADSKOM SAJMU 18. MAJA 2024.!

today16. maj 2024.

Background

POZNATA SATNICA ANTIEVROVIZIJSKOG KONCERTA I 15. ROĐENDANA MORTAL KOMBATA

 

Mortal Kombat je proslavu 15. rođendana benda započeo objavljivanjem albuma ,,Bludni sin“ krajem prošle godine, a kulminacija slavlja biće 18. maja 2024. u atrijumu Beogradskog sajma sa brojnim gostima i neponovljivom ekipom, koja će upriličiti jubilej.

 

photo: Antievrovizija promo

 

 

,,Ovaj koncert će biti zaista poseban svima nama i zato preporučujemo da ga ne propustite, jer ko zna da li će se ikada više sklopiti kockice da ponovimo sve ovo“, kažu momci iz Mortal Kombata u jeku završnih priprema za tradicionalni Antievrovizijski koncert, koji će ujedno biti i rođendanski, a na kojem će okupiti bendove Rune, Sanitarium i Kamenolom.

18.00 – Otvaranje ulaza
18.30 – SANITARIUM
19.30 – KAMENOLOM
20.30 – RUNE I MORTAL KOMBAT

 

photo: Marko Ristić (Mortal Kombat)

 

Ulaznice su dostupne putem Gigstix  online prodajne mreže,kao i na prodajnim mestima.

Posebno dizajnirane ulaznice, napravljene specijalno povodom rođendana benda, prodaju se isključivo u pabu CIGLA & KRIGLA (Beograd, Dalmatinska 44).

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo: Jovana Milovanović (Mortal Kombat)

 

Written by: Nikola Kalinov

Previous post

Vesti

BLIŽI SE 24. I 25. MAJ I SPEKTAKL NAJBOLJEG LIVE BENDA NA PLANETI – RAMMSTEIN!

Rammstein, jedan od najupečatljivijih i najznačajnijih bendova u svetu rok muzike, ponovno stiže u Beograd - u okviru svoje gotovo rasprodate Evropske stadion turneje 2024, a koncerti su zakazani u dva uzastopna dana, 24. i 25. maja. I dok fanovi širom regiona željno iščekuju Rammstein da zapale Ušće, detalji u vezi sa koncertom dodatno pojačavaju uzbuđenje. Legendarni nemački bend, poznat po svojim epskim performansima i ekscentričnom stilu oduševiće domaće fanove […]

today15. maj 2024.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA