Vesti

AMY’S HOUSE, TRIBUTE BAND, OVE SUBOTE U ZAPPA BAZI

today19. januar 2023.

Background

U subotu, 21. januara 2023. godine u Zappa Bazu stiže Amy Winehouse tribjut bend “Amy’s House”!

Ulaznice u pretprodaji se mogu kupiti po ceni od 800 dinara svakog dana u Zappa Baru (Kralja Petra 41), a na dan koncerta po ceni od 1000 dinara kao i na ulazu Zappa Baze, ukoliko ih preostane. Vrata kluba otvaraju se u 20 časova, početak koncerta je u 21:30.

,,Posle dve godine pauze, vraćamo se u Beograd! Očekujte muzički spektakl gde će emocije eksplodirati!”, kratko su poručili iz benda u susret koncertu. ,,Amy’s House“, tribjut bend velikoj jazz/soul pevačici Amy Winehouse, nastao je u Beogradu krajem 2015. godine. Ovaj muzički sastav, sastavljen od sedam vrhunskih muzičara, profesionalaca koji iza sebe imaju veliki broj scenskih nastupa i studijskih sati, okupio se oko ideje da donese slušaocima, pratiocima i obožavaocima čaroliju jedne od najnajgrađivanijih i najpriznatijih pevačica i autora novog doba. Žele da prenesu zvuk, koji je u svom kratkom stvaralačkom životu Amy Winehouse urezala u svetsku muzičku jazz/soul scenu, onima koji su ga prepoznali i usvojili.

Amy’s House je nastupao na festivalskim i najzvučnijim klubskim binama Srbije, Crne gore, Makedonije, Bugarske, Slovenije, Hrvatske (Festival Baš Naš, Sundance Festival, Vintage Industrial i desetak drugih). Imali su čast da svojim koncertom zatvore jedan od najvećih i najstarijih Festivala u Belgiji, Fonnefeesten 2018. pred 10.000 ljudi.

Rezervacije ulaznica moguće su na tel. 064/0108011.

FOTO: Promo poster

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

SAMOSTALNI REFERENTI OBJAVILI DUGOOČEKIVANI ALBUM I NOVI VIDEO SPOT

Posle više od deset godina diskografske pauze ska prvoborci - Samostalni referenti, konačno su objavili novi album „Nikad sam...Uvek sasvim sam!” za diskografsku kuću Midget Unit Records. Izdanje „Nikad sam...Uvek sasvim sam!” sastoji se od 15 pesama, među kojima su i publici već od ranije poznate pesme „Za neke nove ljude” i „Moje pesme moji snovi”. Obožavaoci Referenata uživaće u odmerenoj mešavini prepoznatljivog zvuka benda kome društvo pravi par muzičkih […]

today19. januar 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA