Vesti

ALBUM ,,RUSH“ GRUPE MåNESKIN JE KONAČNO TU

today30. januar 2023.

Background

Måneskin je objavio dugo najavljivani album „Rush“! Album je po izlasku osvojio vrhove top lista u čak 20 zemalja.

Na albumu “RUSH!”(SME) se nalaze, već dobro nam poznati, hit singlovi: „Supermodel“, „Mammamia“ , balada „The Loneliest“ i najnoviji „Gossip“ sa Tomo Morellom.

Odmah po izlasku album se našao na vrhu iTunes lista u čak 20 zemalja, među kojima i u: Americi, Italiji, Francuskoj i mnogim drugima.

FOTO: Delacroix – Green

Producenti albuma su Max Martin i Fabrizio Ferraguzzo, sadrži 17 pesama snimljenih na različitim lokacijama od Italije do Japana, kao i na engleskom i na italijanskom jeziku.

Da bi obeležili izlazak ovog albuma Damiano David, Victoria de Angelis, Thomas Raggi i Ethan Torchio organizovali su kolektivno venčanje jedni sa drugima u Palazzo Brancaccio u Rimu, gde je njihova priča i počela. Venčanju su, između ostalih, prisustvovali reditelji Paolo Sorentino i Baz Luhrmann, muzičar Machine Gun Kelly, pevačica Sabrina i mnogi drugi gosti.

Od februara Måneskin nastavljaju sa svojom LOUD KIDS turnejom, gde će održati ukupno 32 koncerta pred oko 500.000 fanova.

RUSH! tracklisting

1 Own My Mind

2 Gossip Feat. Tom Morello

3 Timezone

4 Bla Bla Bla

5 Baby Said

6 Gasoline

7 Feel

8 Don’t Wanna Sleep

9 Kool Kids

10 If Not For You

11 Read Your Diary

12 Mark Chapman

13 La Fine

14 Il Dono Della Vita

15 Mammamia

16 Supermodel

17 The Loneliest

FOTO: Ilaria Ieie

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

FLOGGING MOLLY, KULTNI CELTIC PUNK BEND, U BOTANIČKOJ BAŠTI U JUNU

Kultni celtic-punk bend iz Los Anđelesa Flogging Molly održaće beogradski koncert 11. juna u Botaničkoj bašti, u organizaciji producentske kuće Long play. Sastav koji više od dve decenije predstavlja veliku scensku atrakciju, tom prilikom promovisaće sedmi studijski album "Anthem", objavljen u septembru prošle godine. Frontmen Dave King, Bridget Regan, Dennis Casey, Matt Hensley, Nathen Maxwell, Spencer Swain i Mike Alonso će u njima sasvim prikladnoj oazi zelenila u centru grada […]

today30. januar 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA