Vesti

,,AIR FEST“ U OBRENOVCU KAŽE – VREME JE DA PRODIŠEMO, A ONO PADA NA 2. I 3 SEPTEMBAR!

today1. septembar 2021.

Background

AIR fest vodi jasna poruka – bez vazduha koji dišemo ne možemo.

Po sredi je eco festival koji muziku koristi kao lep način da podseti mlade, ali i gradove u kojima gradimo svakodnevni život koliko je važno disati zdravo.

Kažu da im je prva stanica Obrenovac i da veruju u opštine i gradove koji brinu za vrednosti očuvanja životne sredine smatrajući da su to najvažnija ulaganja danas.

Osim toga što je eco, AIR fest je i rock festival, jer gaji veliku ljubav prema rocknroll-u i bira ovaj način da komunicira sa najmlađima na tako važne teme, kao što je zaštita životne sredine.

Mesto održavanja AIR fest-a je Zabran, u Obrenovcu, kod turističkog objekta simpatičnog imena ,,Tri Lepe“, a vreme da prodišemo pada na 2. i 3. septembar!

 

                                                                         PROGRAM I SATNICA FESTIVALA:

 

 

 

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

NICK CAVE & THE BAD SEEDS NOVIM SINGLOM NAJAVILI KOMPILACIJU NO.2

Pesma ,,Vortex" sa kojom Nick Cave & The Bad Seeds najavljuju novi kompilacijski album i nije tako nova. Nastala je 2006. godine, ali jednostavno nije našla svoje mesto ni na jednom nosaču zvuka, posebno što se Cave, Warren Ellis, Martyn Casey i Jim Sclavunos nisu mogli odlučiti da li da je pripišu Grinderman-u ili Bad Seeds-ima. ,,B-Sides & Rarities Part II”  biće objavljen na dvostrukom vinilu, dvostrukom CD-u, deluxe dvostrukom […]

today31. avgust 2021.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA