Vesti

KADA SE EKOLOGIJA I ROCK’N’ROLL SPOJE – AIR FEST OVE GODINE OD 23. – 25. JUNA!

today19. juna 2023.

Background

I ove godine u Obrenovcu, na obodima Zabranske šume, AIR FEST pušta glas u ime prirode tri dana od 23. do 25. juna, a u toku je promo prodaja dnevnih ulaznica po sniženim cenama!

Inspirisan lokacijom na kojoj je nastao, AIR FEST je krenuo od ideje da se važne teme, zaštita životne sredine i vazduha koji dišemo, stave u pravi kontekst i čuju uz jak zvuk.

Treću godinu za redom je ovaj festival, jednako zaljubljen u ekologiju koliko u rokenrol, prepoznat kao ekološki rok festival i ima sve širi krug podrške, pa je ove godine otvoren još jedan dan muzičkog i ekološkog programa.

Muzički program AIR FEST – a 23. juna otvara grupa Blast 77, potom sledi hor „Ars Vocalis“, a onda na binu izlaze redom grupe E-Play, Deca Loših Muzičara i Posno prase koje zatvara prvo veče festivala.

Drugog dana festivala, 24. juna, sviraju Šajzerbiterlemon, Kanda Kodža i Nebojša, Artan Lili i Dža ili Bu.

Treći dan AIR FEST – a 25. juna otvara Gluvo doba, potom svira Bandover, Električni Orgazam i muzički deo festivala zatvaraju (ne)normalni i Zdenko Kolar koji će na svom repertoaru imati i pesme Vlade Divljana.

 

FOTO: Promo materijal / Poster

Program posvećen ekologiji će ove godine trajati dva dana.

Ekološko pre podne je 23. juna rezervisano za najmlađe – predškolce i osnovce, a domaćin je, kao i svake godine, pozorišna trupa HATOR. Ove godine su spremili predstavu ,,Indijanske muke“ koju će izvesti u 12,00h, a potom slede ekološke radionice za decu i izložba dečijih likovnih radova na temu ekologije.

Drugog dan ekološkog programa AIR FEST – a, 24. juna u 12,00h kreće ekološka tribina ,,Kvalitet vazduha u Srbiji“ na kojoj će govoriti magistar Dejan Lekić, autor platforme ,,Ekstremna ekologija“ i aplikacije ,,XEco vazduh i polen“.

,,Dođite da se njišemo i da zdravo dišemo!“, kažu organizatori AIR FEST – a.

U toku je promo prodaja dnevnih ulaznica po sniženim cenama koja traje do 22. juna:

Petak, 23.jun – 1.000 din
  Subota, 24.jun – 1.200 din
    Nedelja, 25.jun – 1.200 din.

Takođe, nastavlja se sa promo prodajom paketa ulaznica za sva tri dana festivala po ceni od 2.700 din, a besplatan ulaz na AIR fest je obezbeđen za sve mlađe ispod 16. godina u pratnji jedne punoletne osobe!

FOTO: AIR fest / Promo materijal/ Artan Lili 2022.

Prodajna mesta: Obrenovac, „Kod Tri Lepe“, Novi Beograd, caffe „Žizolino“, blok 21 (posle 17h) Beograd, bar „Brodić na Savi“, Sajamski kej bb.

Više informacija o ovogodišnjoj humanitarnoj akciji AIR FEST – a i Froneri sladoleda možete videti ovde:

Air Fest i Froneri za Viktora

FOTO: Promo materijal AIR fest / Poster

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Filmovi

SNENA JE ,,ODA MLADOSTI“ ČAROBNE, ISTARSKE KANTAUTORKE, BARBARE MUNJAS

Barbara Munjas u duhu uspešnog prošlogodišnjeg albuma "Right Place & Right Time", novu godinu započela je učestvovanjem na Dori 2023. na kojoj je ostvarila odličan plasman sa pesmom ,,Putem snova" , a sada otvara i novo poglavljenovom, čarobnom, pesmom ,,Oda mladosti". ,,Kao što sam naslov kaže ovo je oda mladosti, pjesma prožeta sjetom i melankolijom. Označava svojevrsni prelazak u zreliji dio života u kojem prestajemo pretjerano sanjariti te bivamo suočeni […]

today19. juna 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA