Vesti

A.N.D.R., RETROSPEKTIVA I MAAT BANDY NA ,,ATRIUM SESSIONS“

today12. septembra 2022.

Background

A.N.D.R. i Retrospektiva nastupaju na “Atrium Sessions ‘‘ seriji koncerata u dvorištu Kapetan Mišinog zdanja. Ova ekipa će održati prvi solistički koncert u organizaciji Centra za beogradske festivale CEBEF-a na kome će izvesti svoje debi albume „U krug“, „Priče sa hard disc-a“, kao i nove pesme koje publika do sada nije čula. Na bini će im se kao specijalna gošća pridružiti i Milana Popović aka Maat Bandy. Koncert će se održati u utorak, 13. septembra u dvorištu Kapetan Mišinog zdanja sa početkom od 20:30 časova.

Ova ekipa saradnju je započela radom na albumima „Priče sa hard disc-a“ i „U krug“. Koncertnu promociju ovih izdanja prvi put su predstavili u Domu omladine na showcase-u novih lica izdavačke kuće „Kontra“. Nakon serije klubskih svirki, festivalsku sezonu počinju na letnjoj pozornici Kalemegdana, dok se Novosadskoj publici predstavljaju nastupom na Gradić festu i Kaleidoskopu kulture. U Evropskoj prestonici kulture za 2022. godinu binu dele sa poznatom umetnicom Maat Bandy, sa kojom su najavili početak dugoročne saradnje.

Andrija Gavrilović je 27-godišnji muzički producent, trubač, kompozitor i aranžer iz Beograda. Završio je Berklee College of Music u Bostonu kao stipendista, pohađajući dualni program – odsek za savremenu muzičku produkciju i odsek za profesionalnu muziku gde je radio na svom instrumentu, ali i veštinama aranžiranja i komponovanja. Kao producent se entuzijastično vraća na domaću srpsku scenu 2021. godine albumom „U Krug“ kao nova muzička persona – A.N.D.R.

Pop sastav Retrospektiva osnovan je 2019. godine u Beogradu. Njihovu muziku definiše spoj pop melodija, modernih beat-ova i retro synth zvuka. Iza njihovih pesama stoje autentičan muški vokal, funky bas i savremeni muzički programing. Retrospektivu čine: Aleksandar Stevanović, Dušan Paunković i Luka Samardžija. ,,Priče sa hard disc-a’’ je debi izdanje ove pop trojke. Album broji osam pesama, od kojih su tri singl+spot izdanja.„Čujem da ljudi kažu zbogom“, „Zašto ćutiš“ i „Ovo nije kraj“ naslovi su njihovim najprepoznatljivijih pesama.

Milana Popović aka Maat Bandy je pevačica i kantautorka čiji glas ukrašava muziku poznatih imena poput Gramophonedzie, SevdahBaby, Kednija i drugih. Klubskoj i festivalskoj publici poznata je po svojim energičnim nastupima, dok se široj javnosti predstavila učešćem na izboru „Pesme za Evroviziju“ 2022. Pesmom „Dobro sam“ sa albuma „U krug“ počela je saradnja Maat Bandy i A.N.D.R. ekipe.

Ulaznice za koncert mogu se nabaviti onlajn putem sajta Tickets.rs, kao i Ticket Vision prodajnim mestima.

FOTO: Promo materijal /poster

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

SATNICA PALANAČKOG DUNAV FESTA #5 JE TU

Peti Palanački Dunav fest (PDF) biće održan 10. septembra u Bačkoj Palanci u dvorištu Muzeja Grada Bačka Palanka. Ove godine nastupaće: Bjesovi, Neprijatelj prelazi zeku, Sanitarium i Osmi dan. Satnica: 19.30h - otvaranje ulaza 20.30-21.15 - Sanitarium 21.30-22.30  - Neprijatelj prelazi zeku 22.45-00.15  - Bjesovi 00.30-02.00 - Osmi dan Ulaznice se mogu nabaviti po pretpodajnoj ceni od 1000 dinara na sledećim prodajnim mestima: Pirate bar, Akademika Milana Kurepe br. 7a […]

today9. septembra 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA