Vesti

2HOT4STAGE FEST, NAJVEĆI FESTIVAL ULIČNE KULTURE, SLAVI OVE GODINE 50. ROĐENDAN HIP HOPA!

today28. mart 2023.

Background

Devetu godinu za redom, događaj 2HOT4STAGE FEST – festival hip hopa i ulične kulture održaće se u Luci Beograd, Hangar: stage 3! Događaj je u trajanu od tri dana: od 31. marta do 2. aprila.

Umetničkog karaktera, 2Hot4Stage FEST podrazumeva muzičke nastupe, različita takmičenja, performanse, edukativne radionice sa internacionalno afirmisanim umetnicima, kao i koncerte
koje će obeležiti neki od najprepoznatljivijih regionalnih muzičkih izvođača. Posetioci će imati priliku da uživaju u urbanim i uličnim veštinama: od novih olimpijskih sportskih disciplina –
skateboardinga i breakinga, do grafiti izložbe, kolekcije i bazara retkih modela patika, takmičenja u komponovanju muzičkih beatova, VR i gejming instalacijama, barber i tattoo mini konvenciji, kvizovima znanja...!

FOTO: Promo materijal

Program festivala traje 3 dana, a tokom tih dana najraznovrsnijeg sadržaja, festival okuplja preko 9000 posetilaca, oko 700 plesnih takmičara i više od 20 muzičkih izvođača i internacionalnih predavača iz zemalja širom sveta!

2HOT4STAGE dovodi renomirane plesače i predavače koji dolaze iz Švedske, Ukrajine, Rusije, Kine, Grčke, Belgije, Austrije, Nemačke i Italije, te time Srbiju dovodi na svetsku mapu festivalskog turizma.

Organizatori najavljuju najveći festival do sada, a poznata su imena i muzičkih izvođača među kojima su pre svega legendarni Edo Maajka i Who See, neizostavni master ceremonije Bege Fank, zatim talentovana kantautorka Tam, duhovita Instagram zvezda muzičkih obrada Only Fejmz kao i mlade zvezde trap muzike X, Rouzi, Jowam.

FOTO: Promo materijal

Kada su u pitanju DJ-evi, Rokam, Bko, Kostur, Spale, Shine, Luna, Vukashi, Basic će biti prisutni na danima festivala, a očekuju se i mnoga druga poznata imena domaćih i regionalnih izvođača.

„rEVOLUCIJA“ kao ovogodišnji lajt motiv, podstaćiće pozitivne promene u formatu festivala i pozvati na sve dobre strane savremenog modernog društva. Pored toga, „Evolucija ne Revolucija“ ukazaće, između ostalog, na važnost lične promene svakog pojedinca za opšti boljitak i polazne tačke svakog napretka društva i pokreta.

Prvi dan festivala, startuje 31. marta od 14:00h sa konferencijom za medije, a zatim nastavljamo sa panel tribinom pod nazivom „Do brenda na mreži“, gde će poznati domaći i regionalni influenseri iz sveta ulične kulture govoriti o građenju sopstvenog koncepta, proizvoda, ili samopromocije na društvenim mrežama. Početak festivala će obeležiti i dodela priznanja „Beogard“ – za najistaknutijeg ambasadora Hip Hop supkulture, koja se dodeljuje u čast pokojnog repera Gru-a.

FOTO: Promo materijal

Organizatori i učesnici festivala pozivaju sve ljubitelje ulične kulture i urbanih veština da se pridruže, oprobaju, ili samo uživaju na celokupnom nezaboravnom trodnevnom muzičkom i plesnom spektaklu, te da zajedno proslavimo i 50. rođendan Hip Hop-a, koji se obeležava ove godine!

Ulaznice za festival su u prodaji na veb sajtu tickets.rs, kao i na sledećim lokacijama: ZlaZla shop,Kobazz skate shop i u grafiti shop-u Beowallz.

Više informacija o festivalu nalazi se na Facebook eventu.

 

FOTO: Promo materijal /poster

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

,,DVA DANA“ JE PRVI KORAK DO SOLO PROJEKTA KATARINE VUKOMAN

,,Dva dana" je debitantski single kantautorke i pevačice Katarine Vukoman, frontmenke benda Weird Fishes. Pesma "Dva dana" obeležava početak njenog solo projekta, na kome je radila sa producentom Andrijom Gavrilovićem poznatijem kao A.N.D.R. i muzičarem Dušanom Pavlovićem poznatijem pod umetničkim imenom Den Den. FOTO: Promo materijal Spot je sniman u saradnji sa produkcijskom kućom Atomic Visual Support u njihovom studiju koristeći Unreal Engine kao tehnologiju kako bi stvorili futuristički ambijent […]

today27. mart 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA