NA PROGRAMU

Home
  • Home
  • VESTI
  • ŽENE KOJE PRIČAJU – STANDUP KOMEDIJA U KUGLAŠU!

ŽENE KOJE PRIČAJU – STANDUP KOMEDIJA U KUGLAŠU!


U sredu, 14.jula od 21,00h sat u Kuglašu moći ćete da pogledate stand up komediju „Žene koje Pričaju“  u kojoj učestvuju Ana Zlatanović i Jelena Mandarić.

,,Tri žene. 10 godina komičarskog iskustva. 100 godina poročnog života. A one i dalje stoje. I pričaju. Pored Ane i Jelene, u ovoj stand up ekipi je i Jagoda Jovanović koja trenutno nije u zemlji, ali će im se u „pričanju“ pridružiti čim pre… 

Ana Zlatanović je rođena i živi već 33 uzastopne godine. Odrasla je u Obrenovcu, gradu koji je Bog pogledao i rekao – umočiću. U životu je bila sve – branila je Srbiju od terorizma kao operater kontradiverzione kontrole aerodroma Nikola Tesla, slušala je žalbe korisnika u call centru i bila full time alkos. A kako je sve to izgledalo iz njene perspektive – dođite da čujete na našem sledećem nastupu.

Jelena Mandarić je iz Alibunara, ali je pre nekoliko godina rešila da krene trbuhom za kruhom. Pošto je bukvalista, završila je u Zagrebu, gde je započela svoju stand-up karijeru. Kada je shvatila da njenom trbuhu više prija hleb, vratila se u Beograd. Veliki ljubitelj sporta, bavila se košarkom gde je bila bedem odbrane u ekipi, i tu se njena sportska karijera i završava. Želi da pronađe svoj debeli ‘lad, obogati se, kupi barku i postane gusar.

Ulaz na stand up „Žene koje pričaju“ je 300 dinara, a mesta se mogu rezervisati na broj 062 8307 101.

FOTO: promo materijal

FOTO: Promo materijal