NA PROGRAMU

Home
  • Home
  • VESTI
  • OSETI EUFORIJU UZ NOVI FILM ,,BUČ KESIDI”-JA!

OSETI EUFORIJU UZ NOVI FILM ,,BUČ KESIDI”-JA!


Bend Buč Kesidi snimio je svoj prvi bioskopski muzički film pod nazivom ,,Buč Kesidi: Euforija uživo”!

Ovo filmsko-muzičko ostvaranje donosi nova izvođenja pesama sa hvaljenog albuma ,,Euforija” i nekoliko starih hitova, a sve to na filmskom platnu!

Film će biti prikazan u 9 gradova regiona ekskluzivno u Cinestar bioskopima širom regiona i to po sledećim datumima premijera:

Beograd – petak 18.06.

Novi Sad – subota 19.06.

Pančevo – nedelja 20.06.

Split – nedjelja 11.07.

Rijeka – ponedeljak – 12.07.

Zagreb – utorak – 13.07.

Osijek – sreda – 14.7.

Sarajevo – utorak 20.07.

Banja Luka – sreda 21.07.

Članovi benda biće prisutni na svim premijernim projekcijama na druženju sa fanovima posle projekcije filma u svim državama prema važećim epidemiološkim merama.

Kako izgleda kada Luka Racić i Zoran Zarubica, dvojac koji stoji iza naziva ,,Buč Kesidi“, odluče da produže zakupljeni termin u poznatom televizijskom studiju i spontanim koncertom onemoguće snimanje reklame ,,Yugodiskaća”, najveće firme koja se bavi proizvodnjom disko kugli, publika može saznati u novom filmu naziva ,,Euforija uživo” čiji su idejni tvorci David Jovanović i Đorđe Kostić.

,,Buč Kesidi”, mužički dvojac koji je regionalnu scenu osvojio muzikom koja ima odrednice indi popa, indi roka i eletkropopa, 2019. godine je predstavio drugi studijski album ,,Euforija”, a publika u filmskom ostvarenju ,,Euforija uživo” imaće priliku da vidi šta se dogodilo tog dana u studiju i kako je izgledao njihov koncert iz ,,hiljadu devetsto šezdeset i neke”.

Osmišljen u formi ekranizovanog koncerta sa interesantnim zapletom koji nas vraća u epohu 60-ih i 70-ih godina, film će publici omogućiti da uživa u koncertnom izvođenju numera koje su obeležile album ,,Euforija”. Među njima su istoimena pesma koju je publika odmah sjajno prihvatila, kao i ,,Nema ljubavi u klubu“, ,,Đuskanje ne pomaže”, ,,Nedelja ujutru”, ,,TIHO” i druge.

Naš plan je bio da krajem 2020. godine, s obzirom na to da nismo imali koncerte, za publiku snimimo lajv sešn koji bi trajao 20-ak minuta, a koji bismo postavili na internet i dali da se pušta na televiziji. Tražeći reditelja za to, našli smo Davida Jovanovića i njegovu ekipu. On je bio veoma voljan da radimo, ali je i postepeno razvijao početnu ideju i razmeru celog projekta, dok na kraju nismo došli do toga da imamo zapravo pravi muzički film”, objašnjavaju članovi benda.

Trejler za ovaj muzički film možete pogledati ovde: