NA PROGRAMU

Home
  • Home
  • VESTI
  • PEARL JAM OTVORIO VELIKU DIGITALNU ARHIVU!

PEARL JAM OTVORIO VELIKU DIGITALNU ARHIVU!


Pearl Jam, sijetlovska zvezda koja sija toliko godina, je otvorio ogromnu digitalnu arhivu pod imenom DEEP, koja se sastoji od 186 koncertnih nastupa, tačnije od 5.404 pojedinačne pesme!

Članovi ,,Ten Club” – a, zvaničnog kluba fanova grupe, će imati pristup butlezima sa turneja u poslednjih dvadeset godina! Fanovi će imati priliku da pretražuju koncerte po gradovima, godinama i kategorijama, kao i mogućnost slušanja određenih playlist-a vrlo interesantnih imena: “Najbolje političke pesme”, “Najbolje obrade”, a pored ovih i mnogih drugih, je tu i jedna za one koji su tek zakoračili u svet grandža: “Pearl Jam for Dummies”.

Ova baza sadrži i Custom Setlist Generator u okviru kojeg članovi mogu da unesu svoje ime i datum rođenja i zauzvrat mogu dobiti personalizovanu playlist-u ispisanu prepoznatljivim fontom koji je inspirisanim rukopisom Edija Vedera.

2020. godine nas je Pearl Jam oduševio načinom na koji je prezentovao svoj novi album ,,Gigaton” koji, na žalost, nije uspeo da podeli uživo sa svojim brojnim fanovima, ali se nadamo da će se uskoro, i za to, stvoriti prilika.

FOTO: Screenshot