NA PROGRAMU

Home
  • Home
  • VESTI
  • ZARADSUTRA (SINOVATZ I MARČELO) SA PESMOM ,,VIDIM”

ZARADSUTRA (SINOVATZ I MARČELO) SA PESMOM ,,VIDIM”


ZARADSUTRA je tandem prekaljenih em-sijeva Sinovtza i Marčela, iz čijeg drugarstva i zajedničke vizije stiže mini album sačinjen od sedam pesama. Prva među njima, „Vidim”, sada je pred publikom, kao svojevrsni uvod u ovaj projekat. „U neku ruku, Zaradsutra je tu i zarad juče: muzički, vraća me na početke, na lepotu jednostavnosti – dva emsija i bit. Ali suštinski, Zaradsutra postavlja pitanje kuda idemo, što muzički, što kao društvo. Prija mi izazov da, paralelno s radom na svom albumu, koji je koautosko delo celog benda i nema žanrovsku određenost, kroz ovaj poduhvat odam počast zvuku od kojeg sam počeo, nešto kao istovremeni pogled unapred i unazad”, kaže Marko Šelić Marčelo.

Miloš Stefanović Sinovatz dodaje: „Kontemplirati o svemu, pa i repu, u trenutku sveopšte planetarne napetosti, rimu uz rimu s Marčelom – i za mene je veliki izazov i čast. ’Vidim’ je nešto što su svačije oči mogle da vide, ali nažalost, mnogo je društvenih glaukoma i katarakti. Zaradsutra je naš vid terapije vida.”

FOTO: Promo materijal

Singl „Vidim” okupio je tim sjajnih saradnika: muziku je uradio Ilija Nešković CHZ, skrečeve Dino Muratović DJ Mrki, a aranžmane, miks i produkciju Stefan Tepšić Najstefaniji. Prema priči koju je osmislio dvojac Zaradsutra, spot je režirao Nikola Radojković, dok se za fotografije pobrinuo Vladimir Milojković.

Miloša i Marka videćemo u ulozi neke vrste istražitelja koji rešavaju slučaj masovnog nestanka dece, što će ih odvesti do (ne)očekivanog zaključka.

FOTO: Promo materijal