NA PROGRAMU

Home
  • Home
  • VESTI
  • ,,VATRA” DONOSI DAŠAK POZITIVE I TO IZ JEDNOG KADRA!

,,VATRA” DONOSI DAŠAK POZITIVE I TO IZ JEDNOG KADRA!


“Snimamo iz jednog kadra? Ok, zašto ne!”Tako je nekako tekao dogovor benda Vatra sa režiserom Filipom Gržinčićem iz Gržinčić Creative Visuals za pesmu ,,Vidi kako se smiješ”. Kad im se na snimanju pridružila i glumica Helena Minić Matanić, akcija je mogla da počne.

Efektnu lokaciju pronašli su u novouređenom Dvorcu Janković u Suhopolju. “One take” snimanje je zahtevalo dobru organizaciju i zalaganje cele ekipe, a Filip Gržinčić je detaljno slagao i tempirao kadrove, kako bi na kraju sve bilo na svom mestu.

Rezultat je originalan video koji svojim šarmom osvaja gledaoce i ističe se među njihovim dosadašnjim video radovima.

,,Vidi kako se smiješ” je novi Vatrin singl, treći posle ,,Sva naša ljeta” i ,,Carstvo sunca” kojim najavljuju novi studijski album!

“Napisao sam ovu pjesmu u želji da se osmjesi ponovo vide na našim licima i licima ljudi koji nas okružuju. Tema same pjesme možda nije toliko “lagana”, ali su zato glazba i video broj u njezinoj suprotnosti, dinamični i vedri. Bila je to moja želja, da na neki način pokušam vratiti životnu radost koju smo u posljednje vrijeme možda izgubili.” – izjavio je uoči premijere autor Ivan Dečak.