NA PROGRAMU

Home
  • Home
  • VESTI
  • PEARL JAM – KONCERT I ČOKOLADICE SA UKUSOM KAFE!?

PEARL JAM – KONCERT I ČOKOLADICE SA UKUSOM KAFE!?


Za koncerte Pearl Jam-a kažu da su neverovatno iskustvo, da je svaki minut nabijen emocijom muzičara i svih onih ispred bine, a posebno kada sviraju u svom gradu – Sijetlu!

Eddie Veder i ekipa hoće da obraduju svoju vernu vojsku fanova sa jednim od ,,najboljih” koncerata u svojoj karijeri, a reč je o dva uzastopna koncerta na Safeco Field-u 2018. godine, za koje kritičari smatraju da su vrhunac njihove karijere.

Atmosfera je i trajno zabeležena na kamerama, pa će otuda i snimak jedne koncertne večeri (druge po redu) biti dostupan za “streaming na zahtev” po ceni od 14,99 američkih dolara i to od 12. do 16. februara.

Medjutim, to nije sve!

Uz streaming koncerta Pearl Jam najavljuje izlazak čokoladice sa raznoraznim ukusima: – tamna čokolada s ukusom jabuke – mlečna čokolada s ukusom kafe – slana tamna čokolada s dodatkom vanile

FOTO ČOKOLADICE: pearljam.com

,,Ova ukusna kolekcija inspirisana je sa tri ukusa karakteristična za naše severozapadne poslastice, a dolaze upakovane u posebno dizajniranu ,,koncertnu” ambalažu u kojoj ćete moći da uživate i dugo nakon što pojedete sve čokoladice“, kaže bend!

FOTO: Wikipedia