NA PROGRAMU

Home

,,BUČ KESIDI” NEDELJOM UJUTRU…


BUČ KESIDI su objavili video spot za pesmu ,,Nedelja ujutru”novi singl sa hvaljenog albuma ,,Euforija” koji je objavljen prošle godine. Spot za novi singl sniman je u Pančevu, a za njegovu realizaciju bili su zaduženi Vedrana Vukojević i Luka Trajković.

FOTO: Braca Nadeždić

“Vedrana i Luka su nam jako dobri drugari, prethodno smo sa Lukom sarađivali na spotovima za ,,Đuskanje ne pomaže” i ,,Subotu”, a Vedrana nam je prošlog leta režirala spot za pesmu ,,Tiho“, to nam je do sada bilo najdraže snimanje ikada. Ona je u međuvremenu otišla da živi u Berlin, ali čim smo shvatili koliko joj nedostajemo kupili smo joj kartu u jednom smeru i samo joj javili da dolazi da nam režira novi spot sa Lukom. Skupili smo najbolju ekipu sa svih spotova na kojima smo radili do sada i napravili novo najlepše snimanje ikada”, kažu momci iz benda.

BUČ KESIDI su pripremili novi singl i spot neposredno pred objavljivanje vinilnog izdanja albuma ,,Euforija”, koji će se u prodaji naći sredinom septembra zajedno sa drugim tiražom CD izdanja albuma. Podršku u realizaciji spota pružila je i kompanija Red Bull.

Album ,,Euforija’’ je bendu doneo nominaciju za prestižnu nagradu IMPALA za najbolji nezavisni evropski album godine kao i put na prestižni Eurosonic festival koji je održan u januaru u Holandiji. Album je objavljen krajem prošle godine za izdavačku kuću Kontra, a sa albuma su se već izdvojili hitovi: ,,Nema ljubavi u klubu”, ,,Đuskanje ne pomaže”, ,,Tiho”, i ,,Subota”.
Snimanje i izdavanje albuma podržali su SOKOJ i OFPS.

Novi video spot za pesmu ,,Nedelja ujutru”: