NA PROGRAMU

Home

ELEKTRIČNI ORGAZAM NE MIRUJE!


Album grupe Električni orgazam „Gde smo sad?“ objavljen je pre dve godine. Po mišljenju publike i kritike proglašen je za jedan od najboljih rokenrol albuma u 2018. godini.

U pesmama na pomenutom izdanju bend se pozabavio ljubavnim odnosima koji u savremenom svetu postaju sve kompleksniji, dok se dobar deo albuma tiče otuđenja i distance što je sadržano u njegovom nazivu i naslovnoj temi. Na taj način ploča „Gde smo sad? je ponovo dobila na aktuelnosti.

Foto: Wood

Bend Električni orgazam je odlučio da ovaj period mirovanja iskoristi za afirmaciju nekih zaboravljenih pesama iz svoje bogate diskografije:

„Pošto ne možemo da sviramo koncerte i imamo višak slobodnog vremena, rešili smo da ga kreativno iskoristimo radeći lyric video spotove za pesme sa starih albuma koje nisu toliko bile izložene javnosti. U tom duhu smo sada napravili lyric video za pesmu „Duga topla noć“ sa našeg poslednjeg studijskog albuma „Gde smo sad?“, objasnio je Srđan Gojković Gile, frontmen Električnog orgazma.

Video za pesmuDuga topla noć možete pogledati na zvaničnom YouTube kanalu benda. To je ujedno i prilika da se podsetimo svih kvaliteta, potencijala, sviračke i autorske snage koju poseduje album „Gde smo sad?“.