NA PROGRAMU

Home
  • Home
  • VESTI
  • OZZY OSBOURNE U NOVOM PARANORMALNOM SERIJALU!

OZZY OSBOURNE U NOVOM PARANORMALNOM SERIJALU!


“The Osbournes Want To Believe” je nova serija u produkciji Travel kanala, koja će za početak imati jednu sezonu od osam epizoda i počinje sa emitovanjem 2. avgusta!

U novoj paranormalnoj televizijskoj seriji će se uz Ozija naći i njegova supruga Šeron, kao i njihov sin Džek.

Ozi i Džek su do skoro zajedno radili na putopisnoj seriji “Ozzy & Jack’s World Detour”, koje su se prikazivale na kanalima History i A&E. “The Osbournes Want To Believe” je ponovno okupljanje koje i te kako sliči popularnom MTV rijalitiju “The Osbournes”, ali u ovom poslednjem se ne pojavljuje njihova ćerka i Džekova sestra Keli.

Photo Credit: Wikipedia

Veći deo serije snimljen je tokom pandemije u domu Ozbornovih gde Džeki pokušaja da ubedi roditelje u postojanje paranormalnih aktivnosti, pa se možemo sresti sa kućnim duhovima, vudu lutkicama, NLO objektima.

Moji roditelji su uvek živeli na ivici, čak i kad se radilo u verovanju u neobjašnjivo i natprirodno  rekao je Džek na konferenciji za novinare i za Vanity Fair časopis je dodao da je veliki obožavalac serije Dosije X, kao i da je pročitao sve knjige napisane o tom fenomenu, osim što je i pogledao i sve epizode serije. Svaka čast Džeki!

https://twitter.com/travelchannel/status/1281337422886899719