NA PROGRAMU

Home
  • Home
  • VESTI
  • RASPRODATE PREMIJUM ULAZNICE ZA KONCERT NIK KEJVA!

RASPRODATE PREMIJUM ULAZNICE ZA KONCERT NIK KEJVA!


Nik Kejv, pesnička i muzička gromada dobro poznata Beogradu, a i Beograd njemu. Ljubav je to na prvi pogled bila još davne 1990. godine kada ga je u SKC-u slušalo 2000 ljudi. Od te ,,intimne” atmosfere do krcate Štark Arene stigli smo 2008. godine kada je održao jedan od najdužih koncerata u trajanju od 150 minuta. Nik Kejv je više puta ispunjavao muzičke želje svojih fanova tom prilikom, pa je prvi bis trajao sat vremena. Čist sevdah.

Kada se vratio u Beograd 2017. godine da promoviše album ,,Skeleton Tree”, opet je arena bila prepuna, koncert rasprodat i tražila se karta više, pa ne čudi da je i ovaj put interesovanje veliko. Za samo nekoliko dana rasprodata je premijum kategorija ulaznica za predstojeći nastup u Štark Areni 4. juna.

Povećana prodaja ulaznica za predstojeći koncert se povezuje i sa njegovim odgovorom frontmenu našeg cover benda ,,The Cave Dogs“, kojim je dobio još veće poštovanje i simpatije naše publike.


Nik Kejv će nastupiti, kao i uvek, sa svojim sjajnim bendom ,,The Bad Seeds“, a u okviru turneje posvećene poslednjem albumu ,,Ghosteen” triologije koju stvara od 2013. godine .

Photo Credit: Nemanja Đorđević