NA PROGRAMU

Home

“BEČEJ NOĆU”


U susret trećem izdanju jednodnevnog festivala „Bečej noću“, koji će se održati 15. juna ove godine, poznata glumica Jelena Gavrilović i legendarni muzičar Dejan Cukić snimili su video spot za himnu festivala, novu verziju poznate pesme Eve Braun – „Bečej noću“. 

Glumica poznata po sjajnim vokalnim mogućnostima, Jelena Gavrilović, i Dejan Cukić su se pobrinuli da obrada pesme „Bečej noću“ zvuči nežno, ali istovremeno vrlo uverljivo i energično.

Video spot je sniman na atraktivnim i prepoznatljivim lokacijama grada Bečeja, poput nedavno ulepšanog Trga oslobođenja i glavne turističke atrakcije – raskošnog dvorca Fantast.

Brojni ljubitelji pesme „Bečej noću“ biće u prilici da je čuju i uživo 15. juna na Trgu oslobođenja u zajedničkom izvođenju Dejana Cukića i glumice Jelene Gavrilović.

Produkciju video spota iznela je producentska kuća „Recharge and Revolt“, koja je bila zadužena i za najnoviji spot Eve Braun i Gileta – „Put za Lisabon“. Režiju video spota potpisuje Nikola Stojanović, direktor fotografije je Mladen Teofilović, a scenario je napisala Nađa Petrović.

Glavna zvezda novog izdanja festivala ,,Bečej noću” biće jedan od najpopularnijih sastava sa naših prostora – PARNI VALJAK. Na Trgu oslobođenja u Bečeju tog dana će, pored Valjka, nastupiti i jedan od najaktivnijih domaćih sastava – S.A.R.S, mađarski sastav LB 27,TIJANA DAPČEVIĆ I DEČJI HOR ČAROLIJA, kao i DEJAN CUKIĆ I SPORI RITAM.

Prošlogodišnje izdanje manifestacije „Bečej noću“ okupilo je više od 15.000 ljudi. Predstavnici opštine Bečej se nadaju da će ove godine nadmašiti prethodnu godinu po pitanju organizacije i uspeti da poklone sugrađanima još jedno veče za pamćenje.

ULAZ NA MANIFESTACIJU ,,BEČEJ NOĆU” 15. JUNA NA TRGU OSLOBOĐENJA JE BESPLATAN.

BEČEJ NOĆU SAMO ZA VAS!

Foto: promo