NA PROGRAMU

Home
  • Home
  • VESTI
  • KAKO TO VOJKO VRUĆINA DO SADA NIJE NASTUPAO U BEOGRADU?! OBJAŠNJENJE MOŽDA LEŽI U NOVOM SPOTU…

KAKO TO VOJKO VRUĆINA DO SADA NIJE NASTUPAO U BEOGRADU?! OBJAŠNJENJE MOŽDA LEŽI U NOVOM SPOTU…


Već neko vreme se na svakom ćošku čuje ,,Zovi čovika!”
I prizvan je!
Prvi solistički nastup VOJKA VRUĆINE priprema se u SubBeernom centru 7. decembra!

Nakon ,,Zovi čovika”, ,,Ne može” i ,,Pasta italiana”, koji su zajedno pregledani skoro 6 miliona puta na YouTube-u, četvrti singl Vojka V očekivano je postao ,,Kako to?”, prema mnogim mišljenjima jedan od vrhunaca albuma ,,Vojko”. Režija spota prepuštena Rinu Barbiru koji je realizovao prethodna dva Vojkova video spota.

Možda se baš u novom singlu krije odgovor na pitanje KAKO TO Vojko Vrućina do sada nije nastupio u Beogradu kao Vojko V.  Možda…

Vojko V (a.k.a. Vojko Vrućina) splitski je reper i muzički producent poznat po svom radu u bendovima Dječaci i Kiša Metaka, a u 2018. je odlučio ponovno uploviti u solo vode. Ponovo, jer svako ozbiljniji fan Vojka V zna šta je radio pre Dječaka.

Vojkov povratak soliranju se pokazao odličnom odlukom jer je njegov prvi singl ,,Zovi čovika” pregledan više od 700.000 puta u prva četiri meseca. Sada broji skoro 2 miliona pregleda!

Da to nije bila puka slučajnost, pokazao je i singl koji je usledio – uspešni eksperiment kojim je Vojko spojio naizgled dve nespojive kombinacije, tvrdi rep Kreše Be (Kreša Bengalke) i zabavni melos Tončija Ha (Tončija Huljića) ,,Pasta Italiana”.

U mesec dana preslušalo ga je 800.000 ljudi, što ga čini najvećim rep hitom 2018. godine u regionu.

Trećim singlom je nastavio da obara sopstvene rekorde i već sad je postao najtraženiji izvođač u našem delu sveta. Svi pitaju može li nastupati, a Vojko V na to kaže #NeMože!

Omekšao je. Sada #MOŽE!
Beogradska publika dočekaće ga 7. decembra u Cetinjskoj ulici – u SubBeernom centru.

Ulaznice su već u prodaji u kafeu Šikarica (Skadarska 22).
Trenutno je dostupna superpromo kategorija ulaznica po ceni od 800 dinara.
Foto: Promo