NA PROGRAMU

Home
  • Home
  • VESTI
  • SAY “HELLO” TO M.O.R.T! IN ENGLISH, PLEASE

SAY “HELLO” TO M.O.R.T! IN ENGLISH, PLEASE


Nakon tri albuma na materinjem jeziku, sinjski vukovi, grupa M.O.R.T, snima album na engleskom jeziku, ne bi li provirili i van granica regiona!

,,Najbolje se osjećamo kad smo na cesti, koncerti su naša najbolja strana, a prostor koji smo već nekoliko puta prešli uzduž i poprijeko nam postaje premalen. Već smo imali nekoliko izleta, bili smo u Beču, Londonu i Liverpoolu. Naša glazba je dobro prihvaćena, ali očito da publika puno bolje reagira ako razumije tekst”, objašnjavaju momci iz M.O.R.T-a zašto su se odlučili na ovakav izazov.

Pesme su snimili krajem marta ove godine, kreativni proces na albumu je završen, sada sledi onaj produkcijski deo – miks i mastering.

,,Šteta bi bilo da pjesme u koje vjerujemo 100% ostanu u ladici”, iskreni su momci iz Sinja. I stvarno bi bilo šteta…

Zato se nisu libili da zatraže pomoć svoje verne publike! M.O.R.T. je jedan od onih bendova, koji svoju publiku doživljava kao prijatelja. A i sa druge strane je isto… Prisan odnos, koji grade godinama unazad, oseti se na svakom njihovom nastupu – što u intimnim klubovima, što na ogromnim festivalskim binama. Sa njima je uvek kao na porodičnom okupljanju!

Evo kako da budete koproducenti njihove velike avanture:

,,U pripremi imamo Indiegogo kampanju koju ćemo aktivirati 10.09. i koja traje mjesec dana. Tijekom jeseni planiramo dovršiti album koji bi objavili najkasnije prije ljeta sljedeće godine, a pojedine singlove i ranije. Najmanja vaša pomoć nam je veoma značajna. Ne samo novčana, već potpora na bilo koji način: dijeljenje naših objava, slušanje i dijeljenje naših videa s youtube-a, dolazak na koncerte, traženje od organizatora da nas zovu… Mi vam, naravno dajemo nešto zauzvrat, po vašim željama i mogućnostima. Počevši od onog što ste već mogli naći u trgovinama i na našim koncertima (CD-ovi, majice, torbe…), pa do onog što nudimo vjerojatno samo ovaj put, a o tome još detaljnije kada krene sama kampanja”.

Napred, momci! (Indie) GO GO GO! <3

Prati M.O.R.T. – budi drug: https://www.facebook.com/mortbend

Foto: Dominik Belančić