NA PROGRAMU

Home
  • Home
  • VESTI
  • BALKANSKI KEITH RICHARDS… ILI PROSTO !ANTON! KONCERTOM OTVARA KONTAKT 2018

BALKANSKI KEITH RICHARDS… ILI PROSTO !ANTON! KONCERTOM OTVARA KONTAKT 2018


ANTON I HEVI HIPI BEJBI U DOMU OMLADINE BEOGRADA 21. marta! Konačno!

Velikim koncertom novog benda Nebojše Antonijevića Antona biće otvorena druga regionalna muzička konferencija KONTAKT 2018.

,,Balkanski Keith Richards”, ,,prva gitara EX-YU prostora”, ili jednostavno ANTON, ima novi bend: Hevi Hipi Bejbi!

,,Anton se oduvek izdvajao i zato mu nikada nisu bili potrebni ni vatrometi ni egzibicije da bi se izdvojio kao najvažniji ovdašnji gitarista” – Aleksandar Žikić

Debi album ,,Rečeno, učinjeno ili ne, od toga sve zavisi!” grupe Anton i Hevi Hipi Bejbi objavljen je u decembru 2017. godine pod etiketom Odličnog hrčka i već se pominje kao kultno izdanje domaćeg rokenrola. I sam bend može da se nazove supergrupom jer ga pored Antona čine Darko Kurjak (Partibrejkers), Goran Ševarlić Ševa (Veliki Prezir, Eva Braun) i Robert Telčer (Partibrejkers, Veliki prezir).

,,A ljubav i prijateljstvo, sve ono što je bez cene za mene, ostaće zauvek život moj”kaže Anton u pesmi ,,Suvišni”… I ljubav i prijateljstvo u sredu, 21. marta, preseliće na scenu Doma omladine Beograda – na veliki beogradski koncert, na prvi nastup grupe Anton i Hevi Hipi Bejbi.

Antonovim nastupom u Domu omladine Beograda biće otvorena i druga regionalna muzička konferencija Kontakt 2018, na kojoj će se okupiti predstavnici najznačajnijih festivala iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Crne Gore i Makedonije, a koji će kroz primere dobre prakse, inspirativne tribine, kreativne panele i javne diskusije, ukazati na nove trendove i još jasnije mapirati region kao izuzetno plodno muzičko tlo – u svakom muzičkom smislu!

Ograničeni broj ulaznica za koncert grupe Anton i Hevi Hipi Bejbi dostupan je po promotivnoj ceni od 800 dinara na blagajnama Eventima i u kafeu Šikarica. Redovna cena ulaznica biće 1.000 dinara, odnosno 1.200 dinara na dan koncerta.

Foto: Filip Arsić