NA PROGRAMU

Home

ZAŠTO SVE ŠTO JE LEPO IMA KRAJ?


Zato što tako treba!

Ma koliko da si dobar i ostvaren muzičar, jednom moraš svojoj karijeri da kažeš – kraj. Bez one patetike tipa – prestati na vrhuncu slave, ne, jednostavno prestati kada se zasitiš. To je svakako bolja opcija od nasilnog produžavanja karijere radi slave i novca, a da pritom albumi i muzika budu prežvakani stari hitovi, reizdanja ili neuspešni pokušaji pravljenja hitova.

 

Sa ovim stanovištem je u potpunosti saglasan bend Slayer. Basista i pevač Tom Araya je izjavio da voli muziku, nastupe i turneje, ali da ima šezdeset godina i da to postaje previše naporno za njega. Posle trideset sedam godina karijere, Slayer će okačiti instrumente o klin.

No ipak, nije vreme za suze! Ukoliko nijednom niste videli uživo ovaj čuveni treš metal bend, postoji još jedna li nekoliko čak šansi! U zvaničnom saopštenju su najavili i oproštajnu (svetsku) turneju za 2018. godinu. Datumi i gradovi nisu precizno utvrđeni, ali.. ako neka koncertna agencija ovo čita – znate i sami da želimo Slayer u Beogradu ili bilo gde u Srbiji.

 

Foto: www.slayer.net