NA PROGRAMU

Home
  • Home
  • VESTI
  • KAD ZAMIRIŠU JORGOVANI I… MORTAL KOMBAT… JE LI TO BAJKA?!

KAD ZAMIRIŠU JORGOVANI I… MORTAL KOMBAT… JE LI TO BAJKA?!


Pred veliki beogradski koncert koji će održati u okviru Vračar Rocks serijala u CZK ,,Božidarac” 4. novembra, JORGOVANI su plasirali novi spot za pesmu ,,Bajka”, snimljenu u duetu sa Krikijem, pevačem Mortal Kombata.

,,Već godinama unazad kada sviraju Kombati imam običaj da otmem mikrofon Krikiju. Isto to on radi meni na svirkama Jorgovana. I bilo je sasvim logično da snimimo duet”, prosto objašnjenje daje Marko Joković, pevač Jorgovana, kako je uopšte došlo do ove saradnje, a po pitanju samog video spota kaže:
,,Spot je za prvi singl sa albuma koji pripremamo. Scenario, kamera, ideje… sve sami radimo. Dakle, koštao je mnogo – 0 dinara”.
Iskren je Marko i po pitanju vizualizacije ,,Bajke” – naglašava da su se devojke koje glume u novom videu dobrovoljno prijavile, ali da je 80% snimljenog materijala ipak odbačeno, kako ga YouTube ne bi… sankcionisao. 🙂

Jorgovani će 4. novembra na Vračar Rocks-u nastupiti zajedno sa novosadskoim punk bendom Neprijatelj Prelazi Zeku i gornjomilanovačkim Vokalno instrumentalnim sastavom ,,Vrljika”.

Foto: YouTube Printscreen