NA PROGRAMU

Home

DEL ARNO BEND JE AMAJLIJA


Kako je i sam Jovan iz benda objasnio za naš radio ,,nekako im uvek dobro prođe sezona kada je mi otvorimo”, a to ne važi samo za Centar za  obrazovanje i kulturu ,, Božidarac”, već i za druge manifestacije, ali najpre za slušaoce. Del Arno bend budi mir u čoveku i nakon nastupa ispraća spokojnu publiku.

Oni su početkom godine objavili Box Set izdanje “Igraj dok te ne sruše – prvih 30 godina” i time najavili ulazak u studio i rad na novim pesmama i projektima. Obećanje su ispunili i već u junu su objavili novi singl “Još uvek ima nade” koji ujedno predstavlja rezultat izuzetno uspešne saradnje sa Hornsmanom Kojotom. Singl je doživeo neverovatan uspeh na radio stanicama, a raritetna stvar u vezi sa ovom pesmom je da Kojot po prvi put peva na maternjem jeziku.

Nakon jako uspešne letnje sezone, DAB nastavlja svoju koncertnu aktivnost po zemlji i regionu, te je bilo logično da zakažu susret Beograđanima 14. oktobra u Božidarcu kako bi zajedno otpevali novi singl, ali i već dobro poznate pesme u novim aranžmanima. Zagrevanje počinje sa bendom Besne gliste u 20h.