NA PROGRAMU

Home
  • Home
  • VESTI
  • “ŠKRTICE” U NOVEMBRU U DOMU OMLADINE!

“ŠKRTICE” U NOVEMBRU U DOMU OMLADINE!


Supergrupa Škrtice će svoj istoimeni, regionalno hvaljeni, debi album koncertno promovisati gromoglasno 3. novembra u dvorani “Amerikana” Doma omladine Beograda!

Dođite da se ogrejemo na emociji i na energiji u ovom nevremenu koje vlada oko nas i u nama. Malo da budemo zajedno, da budemo solidarni u svome postojanju. Škrtice vas čekaju da vam daju obilje smislenih poruka”, poziva frontmen Škrtica Zoran Kostić-Cane.

Pevač Zoran Kostić-Cane (Partibrejkers), gitaristi Boris Mladenović (Jarboli) i Vladimir Kolarić (Veliki prezir), basista Boško Mijušković i bubnjar Danilo Luković (oba iz Straight Mickey and the Boyz) okupili su se pre par godina u novi bend Škrtice, kako bi se psihodelično, sirovo, jako, oštro i sa puno emocija osvrnuli na život koji se dešava oko nas i u nama.

Debi album “Škrtice” (Lampshade Media 2016), sa kog je izdvojen spot “Zaborava nema”, donosi eksplozivnu i katarzičnu smesu panka, hard roka, novog talasa, hard kora i eksperimentalne muzike, koja je zaradila hvalospeve regionalne kritike.

Ulaznica za koncert Škrtica 3. novembra u DOB-u košta od 8. septembra u pretprodaji 800 dinara preko mreže Eventim. Od 1. oktobra ulaznica je 1.000 dinara.

A mi mislimo da je vreme i da se prisetimo šta smo sa Škrticama pričali kada su prošli put svratili do nas:

Foto: D. Milenković / RAS Srbija