NA PROGRAMU

Home
  • Home
  • VESTI
  • ,,HE’S BACK” – PRAVO IZNENAĐENJE

,,HE’S BACK” – PRAVO IZNENAĐENJE


Nije novina da se starije kolege pojavljuju na koncertima mladih bendova i obrnuto. Međutim, retko kada to bude zaista iznenađenje. Osim… osim ako na binu velikog Muse-a i to na nastupu koji zatvara svetski poznat READINGFESTIVAL pojavi još veći Brian Johnson! Uz jednostavnu najavu pevača Muse-a:  ,,He’s back!”, Brajan je istrčao na binu i otpevao ,,Back in black”.

Podsećanja radi.. Brajan je morao da prekine turneju sa svojim bendom AC/DC pre godinu i po dana, zbog velikog rizika da ostane bez  čula sluha. Fanovi nisu očekivali da će ga videti ponovo blizu bilo kakvog zvučnika, a kamoli na bini. Tim stručnjaka radi na specijalnom uređaju koji bi Brajanu omogućio da nastavi da se bavi muzikom i čim se usudio da peva, mora da su na nekom dobrom tragu.

Što se pesme ,,Back to Black” tiče,  ona je sa sedmog studijskog albuma benda AC/DC, ali prvi od kako im se pridružio Brajan. Pesma, a i album sa istim nazivom,  osmišljeni su i odsvirani u čast prethodnog pevača, Bona Skota, koji je preminuo usled trovanja alkoholom.   Simbolično što je otpevao baš tu pesmu, jer AC/DC su nakon dijagnoze koja je postavljena Brajanu nastavili turneju sa Axl Rose-om, frontmenom benda Guns N’ Roses.

Foto: instagram.com/officialrandl/