Vesti

15. ROĐENDAN MORTAL KOMBATA NA TRADICIONALNOJ ANTIEVROVIZIJI 18. MAJA ’24.

today10. maj 2024.

Background
MORTAL KOMBAT je proslavu 15. rođendana benda započeo objavljivanjem albuma ,,Bludni sin“ krajem prošle godine, a kulminacija slavlja biće 18. maja 2024. u atrijumu Beogradskog sajma sa brojnim gostima i neponovljivom ekipom, koja će upriličiti jubilej.
,,Ovaj nastup će biti poseban iz nekoliko razloga. Želeli smo da petnaesti rođendan obeležimo u krugu porodice i zato ćemo posle dugo godina da okupimo celu originalnu, prvu postavu MORTAL KOMBATA! Deda dolazi iz Amerike, dok Laza i Stole dolaze ČAK sa Karaburme da zajedno sa Krikijem odsviraju nekoliko pesama sa prvog albuma. Doći će i Rale da nam otpeva nekoliko pesama RUNA, a takođe će predstaviti i svoj projekat Kamenolom“, nagoveštavaju članovi Mortal Kombata šta sve očekuje posetioce Antievrovizijskog koncerta, koji je ujedno i slavljenički.
,,Ovaj koncert će biti zaista poseban svima nama i zato preporučujemo da ga ne propustite, jer ko zna da li će se ikada više sklopiti kockice da ponovimo sve ovo“, dodaju.
Gosti Mortal Kombata 18. maja u atrijumu Beogradskog sajma biće, dakle, Mortal Kombat 1, Rune, Kamenolom i Sanitarium.
Ulaz se otvara već u 18.00, a program počinje u 18.30.
Promotivni kontigent ulaznica je odavno rasprodat! Aktuelna cena ulaznice je 1.500 dinara, a na veče koncerta, koštaće 2.000 dinara.
Ulaznice su dostupne putem Gigstix prodajne mreže, i to:
• kupovina preko interneta: http://bit.ly/3tri5yC
• fizička prodajna mesta: https://new.gigstix.com/prodajna-mesta/, a
• posebno dizajnirane ulaznice, napravljene specijalno povodom rođendana benda, prodaju se isključivo u pabu CIGLA & KRIGLA (Beograd, Dalmatinska 44)
Naslovna fotografija: Jovana Milovanović

Written by: Jovana Stankovic

Previous post

Vesti

„BEZ PROBLEMA“ JE ŠESTI KEKINOV SINGL SA ALBUMA ,,NJEŽNO ĐONOM“

„Bez problema“ šesti je singl skinut sa hvaljenog albuma Mileta Kekina „Nježno đonom“ koji je ovog meseca obeležio svoju prvu godišnjicu od izlaska. FOTO: Promo materijal / Cover To je pesma o muškarcu kojeg je teško voleti, ali ga ipak prihvatamo takvog kakav jeste, sa svim vrlinama i manama. Za ovu pesmu je Mile snimio zanimljiv lyric video čiju montažu i režiju potpisuje Mark Mrakovčić. https://www.youtube.com/watch?v=EDusA4zcvS0 Velika Kekinova turneja „Soundtrack […]

today9. maj 2024.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA