Vesti

15. ROĐENDAN KIŠOBRAN KOLEKTIVA I POSLEDNJA KIŠOBRAN ŽURKA 2. DECEMBRA!

today21. novembra 2023.

Background

Kišobran koletiv slavi 15. rođendan i obeležiće se velikom žurkom 2. decembra 2023. godine koja će okupirati sve prostorije kluba Dragstor. Pored toga što je 15. rođendan Kišobrana sam po sebi veliki jubilej, događaj će biti poseban jer će ovo ujedno biti i poslednja Kišobran žurka u organizaciji Kišobran kolektiva.

Vrata se otvaraju u 22h, a pored Kišobran didžejeva nastupaće i bend KOIKOI, reper Rouzi, didžejevi Feloneezy, Stevie Whisper, Phillie P, Little Lu, Sergej Krstić, kao i DJ kolektivi Disko Buvljak, Ghetto University i Urban Farming.

FOTO: Nenad Vujanović

FOTO: Nenad Vujanović

Cena karte u pretprodaji (u baru Zaokret i galeriji Kula) iznosi 800 dinara, dok će na ulazu biti 1000.

,,Kroz nabrojane prostore, manifestacije, pokrete i programe, Kišobran je realizovao mnoge ideje i maštanja koje su 2008. godine delovale nedostižno. Neverovatnom podrškom zajednice pomogli ste nam da dišemo u Beogradu koji se gušio. Nakon 15 godina prijateljstva, ljubavi i dobre zabave, Kišobran se potpuno otvorio, a Kišobran žurka je ispunila sve svoje ciljeve. Još jednom vas pozivamo na poslednju Kišobran žurku, gde ćemo na 15. rođendanu svi zajedno ispratiti u penziju jedan ogroman deo naših, a nadamo se i vaših života. Pripremamo veliko slavlje i voleli bismo da vidimo što više dragih i poznatih lica iz svih generacija koje su prošle sa nama ovo ludo putovanje.” poruka je ekipe Kišobrana.

 

FOTO: Promo materijal / Poster

 

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

FINALE BEOGRADSKOG AUTORSKOG FESTIVALA (BARF 12.) U NEDELJU U AMERIKANI

Finale Beogradskog autorskog rok festivala BARF12, na kojem će nastupiti 11 takmičarskih i jedan revijalni bend, biće održano u nedelju, 26. novembra od 19h u Domu omladine Beograda. Udruženje rok muzičara Srbije (URMUS) je ove godine izabralo 11 bendova koji će u finalu dvanaestog izdanja festivala BARF pokazati šta znaju na bini sale Amerikana Doma omladine Beograda! U nedelju, 26. novembra, vrata će za publiku biti otvorena od 18.30h, a […]

today21. novembra 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA