Vesti

TRADICIJA PO 13. PUT – ANTIEVROVIZIJA U SUBOTU U HANGARU LUKE!

today18. maj 2023.

Background

Ostalo je još dva dana do 13. izdanja Antievrovizije, najvećeg godišnjeg beogradskog koncerta grupe Mortal Kombat. I ove godine održava se u formi festivala na kojem su hedlajneri upravo Mortal Kombat.

Novo, 13. izdanje Antievrovizije, očekuje nas u subotu u 19,00h, 20. maja 2023, u Hangaru Luke Beograd. Biće to njihovo vatreno krštenje u ovom beogradskom prostoru.

Šta će sve da gori ove godine na bini koju Mortal Kombat uvek pažljivo konstruiše za svoju publiku bend ne otkriva ni dok se sitno broji do početka novog antievrovizijskog izdanja. Jedini apel koji upućuju jeste da se dođe na vreme, budući da je početak najavljen za 19h. Gosti benda ove godine su The Trigger i Seljačka buna.

Aktuelna cena ulaznice je 1.200 dinara. Na ulazu pred koncert koštaće 1.500 dinara. Ulaznice su dostupne su na svim prodajnim mestima GigsTixa širom zemlje, kao i online na new.gigstix.com. Beograđani do svojih karata mogu da dođu i u pabu ,,Cigla i Krigla“ (Dalmatinska 44).

FOTO: Vedran Ševčuk

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

IDA PRESTER O NAJLEPŠIH 70. U NOVOM VIDEO SINGLU!

Kako će izgledati vaš 70. rođendan? Nova pesma i spot Ide Prester govori baš o tome. Posle dužeg vremena Ida nam donosi novu stvar ,,70"! ,,Živimo u doba nezdrave paranoje od starosti. U panici smo od bora, lažemo o godinama, stariji ljudi su u tom svetu terora mladosti zanemareni, nevidljivi, pogotovo žene. Htjela sam pokazati kako divan i ispunjen može biti život u starijoj dobi. Starost nije sramota, već privilegija. […]

today17. maj 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA