Vesti

PROMOCIJA KNJIGE ,,1001 ROCK BISER – LUDE SMEŠNE I BIZARNE PRIČE“ TOKOM OKTOBRA

today6. oktobar 2022.

Background

Promocije knjige „1001 rock biser – lude, smešne i bizarne priče“, uz prisustvo autora Josipa Dujmovića, biće održane u toku oktobra u Novom Sadu, Beogradu i Kragujevcu.

Novosadska promocija zakazana je za 12. oktobar u 19h u SKCNS Fabrici (Bulevar Despota Stefana 5). Na promociji će govoriti autor Josip Dujmović, legendarni novinar Bogica Mijatović, radio voditelj Puniša Zeljković Billy King, direktor Instituta za savremenu muziku Srđan Stojanović kao i vlasnik i direktor Multimedia Books Rodoljub Stojanović.

Promocija u Beogradu biće održana dan kasnije, 13. oktobra u 18h u Multimedia Music Record Store (Sremska 2). Pored autora, na promociji će govoriti slikar i novinar David Vartabedijan, legendarni radio voditelj Vlada Janković Džet, Srđan Stojanović i Rodoljub Stojanović.

U Kragujevcu će 14. oktobra od 19h u Galeriji Narodne biblioteke ,,Vuk Karadžić“ (Dr Zorana Đinđića 10/6) osim knjige „1001 Rock biser“ biti predstavljena i knjiga Vladana Vanje Stanojevića „Kako se Krem istopio“ (Multimedia Books 2021.)

Na promociji će govoriti autori knjiga Josip Dujmović i Vladan Vanja Stanojević, muzički novinar Vlada Paunović, organizator i kulturni radnik iz Kragujevca Vladimir Burković Frizbi, kao i Srđan Stojanović.

Na sve tri promocije, knjiga „1001 rock biser – lude, smešne i bizarne priče“ moći će da se kupi po promotivnoj ceni od 900 dinara.

Knjiga legendarnog jugoslovenskog muzičkog novinara Josipa Dujmovića pod naslovom „1001 rock biser – lude, smešne i bizarne priče“ objavljena je u izdanju Multimedia Books iz Beograda.

Knjiga je pažljivo skupljena kolekcija istinitih priča, relevatnih podataka i legendi iz istorije popularne muzike, a sadrži sve ono što ste želeli da znate, a niste znali koga da pitate u vezi svetske i ex-Yu muzičke scene. Pored svih fascinatnih priča, knjiga sadrži oko 30 originalnih karikatura u boji svetskih i domaćih zvezda, radove renomiranih jugoslovenskih umetnika.

Dostupna je na svim prodajnim mestima Multimedia Music kao i online na www.multimedia-music.com.

FOTO: Promo materijal/ Korice

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

KATARINA PEJAK TRIO U ,,BLUZ I PIVU“ SUTRA UVEČE

Katarina Pejak Trio je sastav koji je godinama unazad nastupao u nekoliko izdanja na čelu sa nesvakidašnjom kantautorkom prepoznatljivog glasa i klavirskog umeća, ali ovoga puta premijerno u Srbiji nastupa francuska formacija: Katarina Pejak (glas i klavijature), Žoan Barer, Isle De Re, FR (bubanj i glas) i Silvan Didu, Nantes, FR (kontrabas). U četvrtak, 06. 10. 2022. sa početkom u 19h - na adresi Cetinjska 15, u klubu ,,Bluz i […]

today5. oktobar 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA