Vesti

INDIESPONIRANI ROK SA SJAJNOM EKIPOM:+1 JE NOVO IME NA SCENI

today28. juna 2022.

Background

+1 je indie rok bend iz Beograda. Indie je skraćeno od indiesponirani rok – manje gitara, više mašina.
Miroslav Cakić i Milan Bogdanović (prethodno: i duhovi) su napravili novi bend.

Hteli su da svoj novi identitet liše ikakvih slojeva značenja pa su odabrali kratko i random ime – a šta je više random od +1, osobe koju ćete možda povesti sa sobom negde gde nećete platiti da uđete, neizvesnog dejta, imaginarnog prijatelja.

Tokom protekle dve godine, +1 su napravili i snimili pesme za svoj prvi album, kod kuće i u studiju, u produkciji benda i Saše Jankovića. Album su nazvali „Sve znamo“, možda i neironično, ko zna. Album „Sve znamo“ ima 10 pesama, biće objavljen u septembru 2022. kao samostalno izdanje.

Uporedo sa završetkom rada na albumu, oko +1 se formira lajv bend, kome se priključuju Slobodan Jovanović (ex-Irie FM) – bubanj, Srđan Popov (Sergio Lounge) – bas, i Kosta Jovanović (Young Husbands, Ensh, Han Oslo) – gitara.

FOTO: Nemanja Đorđević

Prvi spot i singl je za pesmu „Koga imaš“ (režija: Marina Uzelac).

FOTO: Screenshot

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

ARSENAL 12. JE BLIZU I POZNATA JE SATNICA!

Poznata je satnica Arsenal festa 12, na kojem se očekuje se rekordna poseta! Hip-hop duo Who See i pank-rokeri Six Pack upotpunili su spisak učesnika pred sam početak 12. izdanja Arsenal festa, koji će biti održan od 30. juna do 2. jula u prostoru Kneževog arsenala u Kragujevcu. Who See i Six Pack će na Garden Stageu nastupiti umesto ranije najavljenog sastava Inner Circle, koji je otkazao celu instočnoevropsku turneju, […]

today27. juna 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA