Vesti

+1 MINI KONCERTOM PREDSTAVLJAJU DEBI ALBUM ,,SVE ZNAMO“

today21. novembar 2022.

Background

Beogradski bend +1 svira svoj prvi samostalni mini-koncert u subotu 26. novembra od 20h u prostoru kluba Elektropionir u Cetinjskoj 15, povodom objavljivanja debi albuma ,,Sve znamo“.

+1 su album, i svoje generalno postojanje, najavili singlom ,,Koga imaš“ u junu ove godine. Nizale su se reakcije publike, od ,,okupili se programeri i napravili bend“, do ,,ovako zamišljam muziku kad je generiše AI. Generičko i nabacano“.

+1 je indie rok bend iz Beograda. Indie je skraćeno od indiesponirani rok – manje gitara, više mašina.

+1 su Milan Bogdanović, Miroslav Cakić, Slobodan Jovanović, Srđan Popov, Kosta Jovanović.

Ulaz na koncert je besplatan, a pozivamo vas da nam se pridružite i u vašem mediju objavite najavu koncerta, ali i radujemo se recenzijama i koncerta i prvog albuma benda + 1.

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

GRUPA SIVI OBJAVILA VIDEO SINGL ,,BLEDIM“

Grupa Sivi objavila je spot za pesmu „Bledim“, drugi video singl sa albuma „9“ kojim ovaj romantic grunge bend najavljuje izlazak ovog izdanja i na CD-u. „Spot praktično obeležava dvadeset godina postojanja benda“ kaže autor i frontmen benda Dejan Mrkalj MrKey i dodaje da veruje da je univerzum uređen savršenim matematičkim pravilima kao i muzika, a da ključ za sinhronizovanje sa njegovim muzičkim univerzumom ima oblik broja 9. „Spot svojom […]

today21. novembar 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA