NA PROGRAMU

Home

POPODNE UZ ROCK sa LJILJOM

Ako se ne pomeriš, ova voditeljka će te ugristi za nogu!

Šta se desi kada posle dana punog jurnjave još uletite u neku popodnevnu gužvu?
Sudarate se sa ljudima na ulici da biste sve stigli da završite, sat otkucava, umor vas stiže, a vi samo želite da se dokopate kuće ili bar nekog mirnog mesta gde ćete sa prijateljima popiti popodnevnu kaficu. Posle svega, ostao vam je koji sat da se odmorite i isplanirate gde ćete večeras da obučete svoj omiljeni kožnjak. To je vreme kada Ljilja nastupa!

Nema brige, recite nervozi da spakuje kofere i pustite Ljilju i rokenrol vajb na sve negativne uticaje (po sistemu: “Ako se ne pomeriš, ova voditeljka će te ugristi za nogu!” Jer #TheBite.)

Pored nje ništa ne prolazi kad se zainati da vas razmrda i lekovito išamara! Priča se da je opasna, a tako i zvuči. Poznata je po tome što je ne drži mesto. Njeni pundravci u glas pevaju “On The Road Again”, pa svaki dan ima ideje gde da se skokne, otputuje, na kom festivalu da se razapne šator, a sređuje vam preko veze i ufure na svirke. Nije se jednom desilo da se uz mikrofon šminka i presvlači jer će vam se i sama pridružiti u provodu.

Ima najbolje recepte za preživljavanje popodnevnih gužvi. Odvrnete dobar rokenrol, do daske! Kako drugačije. Tvoj život – tvoja muzika.