NA PROGRAMU

Home
  • Home
  • VESTI
  • FLEŠBEK – MARČELO SE PRISEĆA PRVE LJUBAVI IZ ,,PARAĆIN”!

FLEŠBEK – MARČELO SE PRISEĆA PRVE LJUBAVI IZ ,,PARAĆIN”!


Novi singl  “Flešbek” u izdanju Lampshade Media, gde Marko Šelić Marčelo udružen sa Aleksandrom Jovanovićem Šljukom, nudi nešto malo drugačije – nadasve duhovito, urnebesno prisećanje i prvu ljubav iz rodnog mesta Marčela, Paraćina, je dostupan na svim digitalnim streaming servisima od danas – 16. juna!

Singl se nalazi na Marčelovom dugo očekivanom novom albumu “Nojeva varka”, na kojem će se naći čak 16 pesama.

Muziku je uradio Aleksandar Jovanović Šljuka, prekaljeni džez pijanista, kompozitor i vokal, član Markovog benda koji se postarao za dobar deo kompozicija na predstojećem albumu.

“Mi volimo da idemo tamo gde nismo bili ranije i da zadajemo jedni drugima izazove. Ovo generalno nije ni Šljukin ni moj teren, ali smo baš zato želeli da, među svim tim umetnički izazovnijim pesmama u koje smo se upustili, napravimo i nešto ovakvo: zajebantski, a s dušom. Jer ispod šaljive površine, pažljivi slušalac će čuti: ovo je zapravo pesma o prolaznosti poprilično svega, pa i nas samih”, objašnjava Marčelo. 

FOTO: Nemanja Maraš


U glavnim ulogama su glumica Vanja Nenadić i Miloš Mijailović Jaaz, reper, producent i siva eminencija kuće “Aristokrat muzik”: Vanja kao Markova prva ljubav, a Jaaz kao njegov arhineprijatelj, “dizelaš” koji mu je “preotme”.
Kao i kod prethodnog singla “Udahni”, režiser spota je Nemanja Maraš, koji je već zamislio i ekranizaciju ostalih singlova s albuma “Nojeva varka“: svaki će se nadovezivati na prethodni i tako oblikovati jednu priču. A ta se priča, novim spotom, nastavlja već u septembru. Do tada, dok je album u fazi miksa, Marčelo i bend vratiće se koncertnim binama, kroz nastupe na Fresh Wave Festivalu, OK Festu i Beer Festu

FOTO: Nemanja Maraš