NA PROGRAMU

Home
  • Home
  • VESTI
  • COLDPLAY SA NOVIM SINGLOM ,,HIGHER POWER”!

COLDPLAY SA NOVIM SINGLOM ,,HIGHER POWER”!


Nakon skoro dve godine grupa Coldplay je konačno objavila potpuno novi singl „Higher Power“ sa namerom da čitavom svetu pošalje dovoljno snage i energije da prevaziđe sva iskušenja kojima je izložen.

U ovom trenutku nedostajale su nam upravo misli i glas Chrisa Martina kao i muzika njegovog benda da nas – podigne. Pesma „Higher Power“je neodoljivi elektro pop singl koji će sigurno postati globalni hit u rekordnom roku.

Po rečima Chrisa Martina pesma poručuje da svaki čovek poseduje neku vrstu „magije“ koja čeka da bude otkrivena.

Okupili smo se negde u februaru mesecu i počeli da džemujemo, da razmenjujemo ideje. Snimili smo jedan veoma jednostavan demo snimak. Često se prepustim bujici emocija koje me obuzmu, jer sam jednostavno – ljudsko biće. Međutim, poslednjih godina shvatam koliko je važna unutrašnja snaga svakog od nas. I to je u stvari ’magija’ koju poseduje svaki čovek; bilo da je on vaš najbolji prijatelj, partner, omiljeni DJ… Važno je da znamo da je ’magija’ u svakom od nas. Važno je da toga budemo svesni, kazao je Chris Martin govoreći o novoj pesmi „Higher Power“.

FOTO: Dave Meyers / Art direction by Pilar Zeta

Video spot za pomenuti singl pušten je u opticaj na spektakularan način. Putem video linka Chris Martin je razgovarao sa astronautom Thomasom Pesquetom koji je trenutno u svemisrskoj kapsuli „SpaceX Dragon 2“ i zajedno su najavi premijeru u prvim minutima 7. maja.

Grupa Coldplay u poslednjih dvadeset godina stekla reputaciju jednog od najvećih bendova na svetu kao i neprikosnovene koncertne senzacije, sa preko sto miliona prodatih albuma i preko 30 biliona pregleda na striming platformama.

Bend Coldplay će, posle dužu pauze, konačno izaći pred publiku i uživo odsvirati singl „Higher Power“ 9. maja u šou programu „American Idol“ a potom tokom dodele „BRITs“ nagrada 11. maja u londonskoj „The O2“ areni.

FOTO: Promo materijal