NA PROGRAMU

Home
  • Home
  • VESTI
  • TWENTY ONE PILOTS OBJAVIO NOVI SINGL ,,SHY AWAY”

TWENTY ONE PILOTS OBJAVIO NOVI SINGL ,,SHY AWAY”


Nagrađivani dvojac ,,Twenty One Pilots” najavio je svoj novi album „Scaled And Icy“, koji će biti objavljen 21. maja u izdanju kuće Fueled Bi Ramen. Bend je sa publikom podelio prvi singl ,,Shy Away” koji je dostupan na svim striming servisima, praćen vrlo atraktivnim video spotom.

Bend je prošle godine iznenadio fanove uspešnim singlovima ,,Level Of Concern” i „Christmas Saves The Year“. Pesma „Level of Concern“ je dominirala na američkim radio stanicama sa alternativnom rok muzikom dvanaest nedelja i probila se među prvih dvadeset pet zvanične američke top liste singlova.

FOTO: Brandon Rike

Pesme sa budućeg albuma „Scaled And Icy“ nastale su tokom izolacije izazvane globalnom pandemijom. Tyler Joseph i Josh Dun su komponovali, svirali i producirali album „na daljinu“, svako iz svog kućnog studija.

Pored vesti o budućem albumu, duo Twenty One Pilots je takođe najavio svoj prvi globalni striming događaj – „Twenty One Pilots – Livestream Ekperience“, koji će biti emitovan širom sveta na dan objavljivanja predstojećeg albuma!

FOTO: Ashley Osborn