NA PROGRAMU

Home
  • Home
  • VESTI
  • ,,LIVING ON A PRAYER” U RUKAMA 2 CELLOS!

,,LIVING ON A PRAYER” U RUKAMA 2 CELLOS!


Dugo očekivani novi singl i spot obeležava povratak 2CELLOS nakon dvogodišnje pauze, ali i desetogodišnjicu postojanja najdinamičnijeg dua čelista!

Hrvatski duo, koga čine čelisti Luka Šulić Hauser okupili su se da bi proslavili desetogodišnjicu postojanja grupe sa vatrenom obradom ,,Livin’ On A Prayer” grupe Bon Jovi i kao što smo i navikli od njih, isporučuju nam vrhunski performans. 

,,Poseduje mistični uvod koji posebno zvuči kada se odsvira na čelu”, kažu o pesmi 2CELLOS i dodaju: ,,Ostatak pesme je, iskreno bio izazov za izvesti, ali će svoj puni sjaj dobiti tek kada pesmu budemo izvodili uživo, sigurni smo da će je svi u publici pevati sa nama.”

Eklektična internacionalna senzacija 2CELLOS, oborila je svet svojom verzijom ,,Smooth Criminal” Michaela Jacksona, a od tada je krenuo njihov vrtoglavi uspeh koji im je doneo preko 1.3 milijarde pregleda na You Tube kanalu, preko milijardu strimova na muzičkim servisima i ono najvažnije, preko skoro milion prodatih karata za koncerte koje su održali širom sveta. Dvojica klasično obrazovanih čelista vinuli su svoj instrument u neslućene visine, rušeći granice između popularne i klasične muzike, obrađujući u svom stilu kako klasične kompozicije, tako i filmske teme, savremene pop i rok hitove. Iza njih su rasprodati koncerti u najprestižnijim svetskim dvoranama, kao što su njujorški Radio City Music Hall, londonski Royal Albert Hall i sidnejska Opera House. Nastupali su sa poznatim muzičkim zvezdama kao što su: Steven Tyler, Andrea Bocelli, Red Hot Chili Peppers, Queens of the Stone Age i George Michael,  a lično ih je odabrao Sir Elton John da ga prate na njegovoj turneji. Prvih deset godina je iza njih, a 2CELLOS vredno rade da nastavljaju da dostižu nove stratosfere.