NA PROGRAMU

Home
  • Home
  • VESTI
  • INTELLIGENT MUSIC PROJECT: JOŠ DVE ROK LEGENDE NA NOVOM ALBUMU!

INTELLIGENT MUSIC PROJECT: JOŠ DVE ROK LEGENDE NA NOVOM ALBUMU!


Posle uspeha prethodnog albuma muzičkog supersastava Intelligent Music Project, očekivanja rok fanova kada je reč o njihovom šestom albumu pod nazivom „The Creation“ su, razumljivo, velika! Album predstavlja zanimljiv spoj različitih rok stilova i kako sam naziv albuma kaže, akcenat je na kreativnom pristupu koji mnogima može da posluži kao zvezda vodilja ka životu sa svrhom.

Hemija između članova benda i kreativni stil koji se provlači i u prethodnih pet albuma prisutni su i na ovom izdanju. „The Creation” sadrži 12. muzički raznolikih pesama, ali sve imaju jednu zajedničku stvar – pozitivnu poruku koju nose u sebi

Supersastav Intelligent Music Project čine svetski poznati i priznati rok muzičari, pa tako i na ovom 6. albumu učestvuju – Roni Romero (Rainbow), Bobi Rondineli (Rainbow, Black Sabbath), Džon Pejn (Asia), Tod Sukerman (Styx), Karl Sentens (Nazareth) i Ričard Grizman (River Hounds).

FOTO: Promo materijal

,,Album ,,The Creation” je prirodan nastavak prethodnog albuma  ,,Life Motion” i sredstvo kojim mi širimo pozitivnost i ljubav među slušaocima muzike širom sveta. Ne treba da zaboravimo da je ovo svet nepravde i da ukoliko postaje pravedan u onoj meri u kojoj mi to zamišljamo, možda ne bi ni postojao takav kakav jeste. Uprkos svemu što se dešava u našim životima, još možemo da prebrodimo sve teškoće i tugu koja je povezana sa ’modernim životom’. Kako? Naša muzika će osvetliti put i pružiti vam načine da izađete na kraj sa svakodnevnim izazovima.”, kaže Roni Romero o novom IMP albumu.

Džon Pejn (nekadašnji član grupe Asia) dodao je:  ,,Album ,,The Creation” nastavlja konceptualni pristup koji ima Intelligent Music Project. Tim je neverovatan – od tekstopisaca do sjajnih muzičara i produkcije. Ovo je fantastičan album i ponosan sam što sam deo toga!

Najpoznatiji muzički stvaraoci na prethodnim albumima Intelligent Music Project-a su upravo Roni i Džon, ali ovog puta veliko iznenađenje za ljubitelje hard roka su i pridružene snage dvojice legendarnih bubnjara, Bobi Rondinelija (Rainbow, Black Sabath) i Toda Sukermana (Styx), koji donose novu atmosferu i nove zvuke. Sve poruke koje nosi progesivni rok u izvođenju ovih sjajnih muzičara upućuju na  jednu stvar – „The Creation“ je album koji treba pažljivo preslušati!

Naručite album unapred ovde: https://bit.ly/3jai4Wq