NA PROGRAMU

Home
  • Home
  • VESTI
  • ,,AVISHAI COHEN” 23. APRILA U BEOGRADU!

,,AVISHAI COHEN” 23. APRILA U BEOGRADU!


Avisha Cohen – jedan od najmoćnijih i najpopularnijih kontrabasista u svetu jazz– a i world music zvuka, dolazi ponovo u Beograd!

Dom omladine Beograda i Beogradski džez festival po treći put našoj publici predstavljaju ovog izraelskog kontrabasistu.

Dva puta je Avisha bio prinuđen da otkaže zakazane datume beogradskih koncerata u predhodnoj godini, ali 23. aprilu se radujemo sa više vere!

U Beogradu je prvi put nastupio na Kolarcu 2007. godine, kada je tek kretao u osvajanje sveta svojom muzikom, da bi ubrzo pred srpskom publikom stajao kao jedno od najvećih jazz imena današnjice. 2016. godine je na Beogradski Džez Festival došlo više od 2 hiljade ljudi da ga sluša!

Novi termin održavanja koncerta Avishai Cohen Tria je petak, 23. april u Kombank dvorani, sa početkom u 19:00 časova. Ulaznice koje su kupljene za predhodno zakazana dva datuma se moraju zameniti sa novim datumom održavanja koncerta.

Organizator koncerta je Dom omladine Beograda, a ulaznice možete da nabavite na blagajni Ticket Vision-a u DOB po ceni od 1.600, 2.200 i 2.500 dinara.

FOTO: Wikipedia