NA PROGRAMU

Home
  • Home
  • VESTI
  • KONCERT U ČAST I SEĆANJE NA VLADU DIVLJANA

KONCERT U ČAST I SEĆANJE NA VLADU DIVLJANA


Zvezda vodilja mnogih generacija i jednog doba, koje se samo čini da je iza nas, a u stvari setimo se da ga nosimo u nama uvek kada se nađemo tog 7. februara, jeste Vlada Divljan.

7. februara 2021. je dan kada se slavi život i delo čoveka čije je prisustvo i muzika obeležila ne samo jedan grad, već mnogo gradova koji su i dalje uvezani nejlepšom vezom – muzikom Vlade Divljana. Generacije ljudi, razne prilike i neprilike, odrastanje naše dece, toliko je lepih tonova i reči za svaku priliku i svakog pojedinca ostavio iza sebe ovaj čovek, kojeg često nazivaju dobrim duhom naših krajeva.

Koncert u slavu Vlade Divljana održaće se na Kolarcu, a Sastav (ne)normalni sviraće pesme iz svih perioda karijere Vlade Divljana, tako da ćemo slušati i repertoar velikih IDOLA.

Za ovu priliku, kao gost večeri, bas gitaru će svirati Zdenko Kolar, član IDOLA i čovek koji je pratio Vladu Divljana tokom gotovo cele karijere. Pored Kolara, kao gosti na scenu će izaći i Bojan Gluvajić (Ničim Izazvan), Sara Vučenović (violončelo) i Ljuba Miodragović (ukulele).

Sastav (ne)normalni čine:  Anja Aleksić  (violina), Nenad Jelenković (vokal, akustična gitara), Milan Jančurić (saksofon, klarinet), Igor Martinko (harmonika, gitara), Miloš Jovanović (klavir), Attila Benke (bubnjevi) i Branislav Pavlović (bas gitara).

FOTO: Srceenshot