NA PROGRAMU

Home
  • Home
  • VESTI
  • BUČ KESIDI I ,,EUFORIJA” U CRVENOM!

BUČ KESIDI I ,,EUFORIJA” U CRVENOM!


Buč Kesidi su objavili vinilno izdanje hvaljenog albuma ,,Euforija”. Limitirana serija crvenih ploča po svemu sudeći neće ni stići u prodavnice, jer je kompletan tiraž od 500 komada gotovo rasprodat za manje od dve nedelje i to samo u preorderu preko sajta benda!

U prodaji je još samo tridesetak komada i to isključivo na sajtu benda na adresi https://buckesidi.com

FOTO: Vedrana Vukojević

,,Nakon digitalnog i koncertnog uspeha albuma “Euforija” kojim smo oduševljeni, drago nam je da Buč Kesidi konačno može i fizički da uđe u vaše domove u vidu ove prelepe crvene ploče ograničenog tiraža” navode članovi benda. 

Snimanje i izdavanje albuma podržali su Sokoj i OFPS, dok su vinilno izdanje zajednički objavili izdavačke kuće Kontra i Ammonite

FOTO:Vedrana Vukojević

Album ,,Euforija” bendu je doneo nominaciju za prestižnu nagradu IMPALA za najbolji nezavisni evropski album godine kao i put na prestižni Eurosonic festival koji je održan u januaru u Holandiji. Album je objavljen krajem prošle godine za izdavačku kuću Kontra, a sa albuma su se već izdvojili hitovi  ,,Nema ljubavi u klubu”, ,,Đuskanje ne pomaže” i ,,Subota” sa sjajnim i vrlo prepoznatljivim video spotovima.