NA PROGRAMU

Home
  • Home
  • VESTI
  • AC/DC SE VRAĆAJU SA DUGO IŠČEKIVANIM NOVIM ALBUMOM! BIĆE:,,POWER UP”.

AC/DC SE VRAĆAJU SA DUGO IŠČEKIVANIM NOVIM ALBUMOM! BIĆE:,,POWER UP”.


AC/DC će objaviti novi, sedamnaesti studijski album ,,POWER UP”  (Columbia/Menart) 13. novembra ove godine. Time su prekinuli pauzu dugu šest godina, nakon izlaska albumaRock Or Bust” ( 2014).

Priprema za ono što nas čeka sadržana je u njihovom novom singlu   Shot In The Dark”, ali najvažnije je da je sastav ostao nepromenjen, što znači da su  Angus Young (vodeća gitara), Brian Johnson [vodeći vokal], Cliff Williams (bas gitara), Phil Rudd (bubnjevi) i Stevie Young (ritam gitara) na svojim pozicijama i još jednom spremni za muzičke okršaje.Nema promene ni u produkciji,  Brendan O’Brien koji je producirao Black Ice (2008) i Rock Or Bust (2014), ponovo je tu.

Opremljeni za novu dekadu pred sobom, AC/DC su spremili dvanaest novih pesama, u prepoznatljivom zvuku benda i u svoj svojoj sviračkoj moći, na koju su itekako ponosni.

Foto: Wikipedia

,,POWER UP”  album biće dostupan u višestrukim konfiguracijama, od digitalne verzije, preko diska (standarni i deluks) , kao i na vinilu (180 grama, u duplom omotu). Limitirani deluks komplet ,,POWER UP” biće ultimativna  poslastica za fanove,  sa strane će imati dugme koje kada se pritisne aktivira svetleći neonski logo AC/DC , dok sa ugrađenih zvučnika odzvanjaju uvodni taktovi singla “Shot In The Dark”. Unutrašnjost kompleta obuhvata disk novog albuma, u mekanom pakovanju i sa knjižicom od 20 strana u kojoj se nalaze ekskluzivne fotografije grupe. Tu je i USB kabl na punjenje, koji omogućava da komplet stalno svetli i bude aktivan. Planiraju se i limitirane verzije LP izdanja.

https://www.youtube.com/watch?v=uEgPpQ8Ybso