NA PROGRAMU

Home
  • Home
  • VESTI
  • ODLOŽEN KONCERT BENDA ,,NIPPLEPEOPLE” U BARUTANI!

ODLOŽEN KONCERT BENDA ,,NIPPLEPEOPLE” U BARUTANI!


Koncert elektro – pop dua ,,Nipplepeople” najavljen za 12. septembaru prostoru “Barutane” u Beogradu odložen je, a novi datum biće saopšten uskoro.

Za ,,Nipplepeople,, u Beogradu odavno vlada daleko veće interesovanje publike od trenutno obaveznog ograničenja od 500 posetilaca, uslovljenih pandemijom Kovid-19. Uprkos svim našim naporima tehnički nismo mogli da pronađemo način kako da u ovom trenutku i ovim uslovima (razmak od 1,5, metra, sedeća mesta) organizujemo koncert na odgovarajući način i za publiku i za izvođače.

Sve do sada kupljene ulaznice za beogradski koncert ,,Nipplepeople” ostaju važeće i nije ih potrebno menjati!

FOTO: Wikipedia

U skladu sa tom Uredbom o ponudi važenja kupljenih ulaznica organizator nudi kupcu ulaznice mogućnost da je iskoristi tokom narednog održavanja manifestacije ili za neku drugu manifestaciju u njegovoj organizaciji, najkasnije do 31. decembra 2021. godine. Treća mogućnost je povrat novca nakon održavanja koncerta.

,,Nipplepeople” duo je, sudeći po pozitivnim kritikama renomiranih muzičara, postao regionalna festivalska atrakcija. Posebno zbog činjenice što ne žele da otkriju svoj identitet, ni uživo niti na fotografijama. A ne praktikuju ni da daju intervjue :).