NA PROGRAMU

Home
  • Home
  • VESTI
  • VELIKI JE ,,KVAR”, NOVI SINGL IDE PRESTER!

VELIKI JE ,,KVAR”, NOVI SINGL IDE PRESTER!


IDA PRESTER, neko kome se zaista može diviti i u svetu muzike i ovako, jer stav i iskrenost jako vežu slušaoce za životne priče koje svi jednom prođemo, a sigurno je lakše podeliti ih sa nekim, posebno kada je odlična alt – elektro muzika u pitanju i kada je storyteller, ni manje ni više, nego IDA.


FOTO: Ida Prester Promo

Ovo je jedna polomljena ljubavno-morska pjesma. Jako mi je privatna i vazna, vjerujem da ce puno vas pronaci komadic sebe u mojim kamasutrama, gatarama, psihoterapijama i tisucama drugih pokusaja. Za ljubav – SVE. Ali kad ne ide, ne ide.  piše u zaglavlju  video spota za pesmu ,,KVAR”.

FOTO: Ida Prester Promo

IDA kaže da joj snimanje nije lako palo, iako je zadovoljstvo, jer je zahtevalo stajanje u vrlo nezgodnim pozama sa ciljem da se vizuelno pokaže osećaj preloma i kvara u kojem se nalazimo trenutak pred onaj kada menjamo sve i krećemo iz početka.

Autor muzike i teksta je Ida, a aranžman je radio Srđan Popov.

Art direktor spota je Marko Ćerketa, direktor fotografije Vladmir Đurć (za morske scene Vladimir Miladinović). Kostim su radili Marko Ćerketa i Tijana Milutinović, a šminku Aleksandar Đikić. Za scenski pokret je zaslužna Vera Radnic.