NA PROGRAMU

Home
  • Home
  • VESTI
  • PODRŠKA MLADIM REPERIMA: REP BLUZ SA DUNAVA

PODRŠKA MLADIM REPERIMA: REP BLUZ SA DUNAVA


Sve je počelo jednog sunčanog popodneva u Kotežu iza trafike na starom mestu, gde se dosta vutropivi. Sedosmo Jankara i ja, drmnusmo po kojeg badića“ i tu pade priča čim mu pustih matrića. Sve se može videti i čuti u dalje priloženom treku,“  izjavio je Ajs Nigrutin povodom objavljivanja singla „Koteški Blues“.

Etiketa Honey Money Gang je ustupila prostor svim kreativnim, mladim naraštajima koji svoj izraz neguju bazirajući ga na vrednostima tradicionalnog repa i hip-hop kulture.

Isti zadatak sebi je dao Ajs Nigrutin, prekaljeni umetnik i jedan od najcenjenijih repera na ovim prostorima. Nizu singlova koje objavljuje pod okriljem HMG lejbla, pridružuje pesmu „Koteški Bluz“. Sarađujući sa talentovanim reperom Jankarom, Ajs pruža podršku generaciji mladih umetnika koji stasavaju u naseljima na levoj obali Dunava.

Ajs Nigrutin kao Ajsni i Jankara autori su još jednog spektakularnog hip-hop hita! Kotež je česti „junak“ avantura ovih izvođača. Singl „Koteški Blues“ sagledao je sve aspekte života u maloj sredini.